In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 10 december 2015

Hoe komen we deze maand door

Sinterklaas net achter de rug.

Het begon woensdag 2 december op het sinterklaasfeest georganiseerd door Shaynee Beense. Vorig jaar geweest met Elynn en Aimée. Een super leuk feest met helaas toen een slecht einde, omdat Elynn bij het weggaan uit de rolstoel voorover viel en haar gezicht helemaal kapot was. Echt vreselijk hoe ik me toen voelde. Een moment om nooit meer te vergeten. Dit jaar was het ook voor gezinnen die een kindje hebben verloren.

Op een gegeven moment werd ik naar voren geroepen met nog 3 andere moeders die ook een kindje verloren hebben en kregen we alle 4 een prachtige kerstbal. Because someone we love is in heaven.
There's a little bit of heaven in our home.


Dit was een erg emotioneel, maar ontzettend lief want zo werd Elynn ook niet vergeten.


Vorig jaar waren we net als 2011, 2012 en 2013 in het Amc.  Ook 4 keer met sinterklaas Ernst en Bobbie ontmoet die daar elk jaar komen.En dan de eerste sinterklaasfeest zonder Elynn en Aimée die nu weet hoe het in elkaar steekt.
Geen schoentje dit jaar voor Elynn. Wel heb ik tijdens pakjesavond 3 kadootjes voor Elynn erbij gedaan. Dingetjes die we in Elynn haar hoekje kunnen zetten. Ze hoort gewoon nog in ons leven dat zal altijd blijven.


Samen met Aimée de kerstboom al neergezet en versierd. Een echte boom in herinnering aan Elynn. In haar lievelingskleur blauw, kerstballen met naam en Jij bent lief. Een bal met Peppa Pig. Vlinders en een bal met foto.

De eerste kerstkaarten komen al binnen met fijne feestdagen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Voor ons een beetje dubbel, vandaar dat ik besloten heb om geen kerstkaarten meer te versturen. Ik verstuurde altijd een kerstkaart met foto's van Aimée en Elynn.


Vanaf nu dus geen kerstkaarten meer, maar een donatie aan stichtingen.
Dit jaar hebben we besloten om een kerstdonatie te doen aan Stichting Gilat http://www.gilat.nl/, Stichting Lob'star  http://www.lob-star.nl en Stichting Lach voor een dag http://www.lachvooreendag.nl ter nagedachtenis aan Elynn.


De kerst gaan we vieren met familie en ook Oudejaarsavond hebben we al plannen gemaakt. Ook dit zal een avond worden met veel herinneringen en een traan. Vorig jaar die dag te horen gekregen dat de tumor in de rug was gegroeid en Elynn het niet zou redden.
Niet te bevatten al die herinneringen naar vorig jaar, maar ja toen was Elynn er nog. Straks gaan we 2016 jaar in als een jaar waarin Elynn helmaal niet geleefd heeft.

Fijn om te weten dat Elynn en Aimée niet vergeten worden. Af en toe een lieve kaart en gisteren zelfs een mooie giftbox van Kaat uit België. Dat doet ons goed.


Raar om te zien dat er dagelijks nog op het blog gekeken wordt. Ik vind het nog steeds moeilijk om hier weer te schrijven. Ik ben een blog gestart om over Elynn, haar ontwikkelingen en updates te schrijven en nu moet ik over het gemis van haar schrijven. Het leven is toch een stuk minder mooi nu Elynn niet meer in ons leven is.
Wat wordt ze gemist. #elynnislief #inlovingmemoryofElynn

3 opmerkingen:

 1. Dappere familie, ik begrijp dat het moeilijk is te blijven schrijven, maar ondanks de pijn word Elynn op deze manier nooit vegeten, ik kijk elke week een keer om te kijken hoe het met jullie gaat, en ik moet zeggen dat jullie je er dapper doorheen slaan, heel veel bewondering! De leegte zal nooit opgevuld kunnen worden..... Soms lees ik terug en dan zie ik dat er ook heel veel herinneringen gemaakt zijn, ik hoop dat jullie daar veel troost uit halen, Elynn had zich geen betere ouders en zus kunnen wensen! Veel sterkte met de moeilijke december maand , dikke knuf voor allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Chantal, Rob en Aimée, Het leven gaat gewoon door, maar het wordt nooit meer zoals het was. Met de feestdagen is het gemis wel dubbel denk ik. En ik kan me ook zo voorstellen dat feestdagen geen echte feestdagen meer zijn. Ik wil jullie dan ook sterkte wensen in de komende dagen. Ik hoop dat jullie toch nog een beetje kunnen genieten van alles en iedereen om jullie heen. En blijf de herinnering koesteren. Liefs, Lien
  ps. Fijn dat je af en toe nog eens op je blog schrijft Chantal. Ik denk nog vaak aan jullie en zo kan ik lezen hoe het met jullie gaat. Maar ik snap ook wel dat het heel dubbel is om dat te doen. Elynn om wie het allemaal ging is er niet meer.... Zo verdrietig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Sterkte met deze dagen waarin het gemis nog eens extra groot is....

  Een lieve knuffel van Linda

  BeantwoordenVerwijderen