In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 18 oktober 2015

Ik vind jou zo lief #elynnislief

Vandaag was het zo ver de voorstelling van Bart Bosch "Liedjes met Liefde".

Bart had ons uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Rob vond het erg moeilijk, waardoor ik besloten had om samen met mijn zus en vriendin wel te gaan.

Het zou de eerste keer weer zijn dat ik het nummer "Ik vind jou zo lief" zou horen na de crematie van Elynn. De zakdoekjes lagen al klaar. Het nummer kwam al vrij snel in de voorstelling. Ik wilde het graag filmen en had niet gedacht dat Bart het nummer zo zou inleiden. Bijzonder, mooi, het had zo moeten zijn dat ik dit nummer vond op YouTube. En nog mooier dat het nummer van Bart Bosch was.

Bart Bosch is creatief directeur van Stichting Gilat.
STICHTING GILAT zorgt met de Gilat TheaterTour voor wekelijkse voorstellingen in het Emma Kinderziekenhuis AMC en in het VUmc. 
Theater is een medicijn dat geen enkele arts kan voorschrijven. Maar het Gilat TheaterTour zorgt er voor dat dit medicijn toch verstrekt wordt.

Elynn heeft heel vaak op dinsdags een voorstelling of een meet and greet mogen bijwonen verzorgt door stichting Gilat. Wij hebben hier altijd ontzettend van genoten tijdens de vele ziekenhuisopnames. Bijzonder dat het dan zo samen komt.


Pas na dit liedje kwamen bij mij echt de tranen. Het volgende liedje Een nieuw begin van de film Aladdin maakte het er niet makkelijker op. Gelukkig is muziek emotie en voor mij goed om af en toe de tranen toe te laten. We zaten gelukkig helemaal achterin de zaal.

Als toegift kwam nogmaals het prachtige nummer "Ik vind jou zo lief" dus ik kwam met een betraand gezicht de zaal uit.


Fijn om na de show Bart nog even te hebben gesproken en te bedanken voor de uitnodiging en de prachtige nummers. Helaas vergeten zijn cd te kopen, maar dat komt vast nog wel. Mooie nummers en wat zing Bart Bosch prachtig. Hij heeft er een fan bij.

.

4 opmerkingen:

 1. Kan me voorstellen dat het heel emotioneel was. Ik vind het zelfs emotioneel om naar te luisteren en ik sta er zo ver af.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve Chantal, Rob en Aimee,
  jullie zijn ook zo lief!
  Elynn is altijd bij jullie, aan haar denken, over haar praten, om haar lachen en om haar huilen, muziek roept herinneringen en emoties op en dat is eigenlijk heel mooi en goed, zo kun je verwerken en zal je nooit vergeten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve lieve Chantal, Rob en Aimee,
  Wat een mooi nummer en wat past het goed bij Elynn.
  Ik heb ook gehuild bij het horen ervan.
  Jullie, en Elynn hebben grote indruk op ons gemaakt, toen we elkaar ontmoetten toen Aukje werd behandeld. Aukje heeft het nog vaak over Elynn en wij denken nog steeds veel aan jullie. Het blijft oneerlijk dat jullie grote schat niet meer bij jullie kan zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mijn gedachten gaan regelmatig naar dit lieve meisje en naar jullie.

  BeantwoordenVerwijderen