In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 17 oktober 2015

Aimée ambassadeur van stichting Opkikker.

Begin Oktober zijn we een weekend weggeweest. Het was het geef en neem weekend van stichting Opkikker. De kosten van het weekend waren zo goed als allemaal voor de stichting en de gezinnen die er waren konden ook aan een aantal activiteiten van de super opkikkerdag deelnemen. We hebben een heerlijk weekend gehad. Bijzonder om weer op de Eemhof te zijn en de plekken te zien waar we met Elynn zijn geweest tijdens haar Super Opkikkerdag.


Elynn heeft in november 2012 een super Opkikkerdag gehad en in november 2013 nog via de stichting een Schipholdag mogen meemaken.
We hebben zelf ondervonden dat de stichting echt veel donaties en acties nodig hebben, want eind 2014 toen het met Elynn slechter ging heb ik aan de pedagogische medewerkster gevraagd voor een individuele Opkikkerdag. Helaas kon er toen niet meer kindjes worden opgegeven en vanaf januari 2015 waren de voorwaarde veranderd en omdat Elynn in 2012 een Super Opkikkerdag had gehad, kwam ze nu niet in aanmerking voor een individuele Opkikkerdag.

Ook na dat weekend wilde we voor de stichting blijven inzetten en hebben we Aimée opgegeven als ambassadeur van stichting Opkikker.

We hebben dozen opgevraagd voor de mobieltjes actie en nog geen week later werden we gebeld door de stichting of Aimée het leuk zou vinden om bij een cheque overhandiging te zijn als ambassadeur.

Restaurant de Haven van huizen had met een actie geld opgehaald en afgelopen donderdag werd door de wethouder van Huizen de cheque overhandigd aan Aimée met een fantastische bedrag voor de stichting.

Aimée heeft kort iets verteld over onze super Opkikkerdag en wat de stichting doet. We waren super trots op haar.

http://oogophuizen.nl/2015/10/15/haven-van-huizen-overhandigt-cheque-van-e1687-aan-aimee-voor-stichting-opkikker/

Aimée heeft daarnaast ook zelf iets bedacht om geld op te halen voor de stichting. Namelijk zelf gemaakte sleutelhangers en armbanden verkopen. Ze heeft in 1 week tijd al bijna € 80,00 opgehaald hiermee.Ook oude mobieltjes verzamelt ze voor de stichting in. Na de herfstvakantie kan Aimée ook haar school inlichten over stichting de Opkikker en de oude mobieltje inzameling.


4 opmerkingen:

 1. Hoe kan ik zo een sleutelhanger kopen :)?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat super leuk.
   Mail maar naar elynn2009@gmail.com welke kleur je wilt en waar ze het heen kan sturen.
   We geven dan rekeningnummer dan kan je het geld + verzendkosten overmaken.

   Verwijderen
  2. Je kan ook een mailtje van mij verwachten.
   En zal ook eens kijken volgens mij hebben we hier nog een aantal oude mobieltjes liggen.

   Verwijderen