In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 11 oktober 2015

Donatie aan Stichting Lach voor een dag

Op 30 augustus 2015 hebben wij Aimée haar 8e verjaardag gevierd samen met familie en vrienden en gelijk de geboortedag van Elynn, aangezien de meiden een dag na elkaar jarig zijn.

We wilde graag iets doen uit naam van Elynn op haar geboortedag. In plaats van dat we altijd kadootjes voor Elynn kochten wilde we nu met dat geld een donatie doen aan een stichting waarvan Elynn in het verleden een fantastische dag door heeft mogen beleven en wij nu mooie herinneringen aan over hebben gehouden.

Om de eerste geboortedag zonder Elynn te vieren hebben we gekozen voor stichting Lach voor een dag. We hadden een mooie doos gemaakt zodat iedereen hun donatie daar in konden doen. Ook Aimée wilde heel graag haar spaarpot erbij doen.




Stichting Lach voor een Dag is opgericht door het theaterproductiehuis Van Hoorne Entertainment. Veel kinderen in Nederland verkeren helaas niet altijd in de situatie om regelmatig te lachen, wegens een ernstige ziekte. Daarom organiseert stichting 'Lach voor een dag' een complete dag uit naar het theater, waarop het kind even alle zorgen kan vergeten en kan lachen. Niet alleen die ene dag, maar elke keer wanneer hij of zij terugdenkt aan dat mooie moment.

Elynn heeft op zaterdag 20 september 2014 een mooie dag mogen beleven bij de musical Sneeuwwitje.
http://www.lachvooreendag.nl/vrolijke-momenten/25-elynn

Kaartjes voor de musical Rapunzel van Van Hoorne entertainment hadden we al in mei besteld en het leek mij een mooi idee als Aimée een cheque symbolisch zou mogen overhandigen aan de cast van Rapunzel. Gelukkig kon dit en vandaag was het dan zover.

Na de voorstelling en na de uitreiking van de prijs van mooist verkleden kindje, terwijl de zaal nog vol zat, werd over ons verteld en mocht Aimée op het podium komen en de cheque overhandigen. Aimée vond het toch wel erg eng, maar gelukkig wilde kanjer Evi die met ons mee was met haar mee.
Het was voor mij wel even een slikmomentje. Mooi dat we dit kunnen doen en hebben gedaan, maar de reden is natuurlijk minder leuk, want wat missen wij ons meisje ontzettend.



Prachtig en hartverwarmend hoe iedereen bij Van Hoorne en de stichting met ons meeleeft. Even persoonlijke aandacht naar Aimée en even een dikke knuffel. Aimée voelde zich super speciaal vandaag.

Na afloop liepen we in de parkeergarage en er viel wat en rolde bij me weg. Aimée pakte het op en het bleek het drukknopje te zijn van mijn armband. Het was degene met een kusje van Elynn. Toeval of een prachtig teken van haar. Ik hoop het tweede, dat Elynn trots op ons is hoe wij haar leven vieren en het zo vorm geven. Elynn Jij bent Lief. Kusje terug van ons.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten