In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 4 juli 2015

Dubbele dag vandaag, junior kidsclub dag

Vandaag stond in het teken van de Junior kidsclub dag van van Hoorne junior en deze werd georganiseerd in familiepark de Julianatoren.

Van Hoorne entertainment is specialist op het gebied van familie-entertainment. Het bedrijf  produceert  theatervoorstellingen, familie-evenementen en tv-producties gebaseerd op wereldberoemde sprookjes en kinder-helden zoals Thomas de Stoomlocomotief, Brandweerman Sam, Woezel en Pip, Sinterklaas en vele anderen.

Wij zijn met hun bekend geworden na de musical Klein Duimpje. Ik ga graag naar musicals en theater en toen Aimée wat ouder werd ben ik met haar samen naar de musical Klein duimpje gegaan. De eerste keer was op 18 april 2012. Elynn was net een half jaar ziek.
Aimée was gelijk fan van Sita die de hoofdrol speelde en vanaf die musical gaan we naar alle sprookjesmusicals van Van Hoorne entertainment.

Doordat na de show nog alle acteurs de foyer in te komen om met echt iedereen nog op de foto te gegaan maakt dat de dag en de beleving voor alle kinderen af en gaan ze vrolijk naar huis.

In de afgelopen jaren meerdere keren ook contact met ze gehad waarbij het door hun mogelijk werd gemaakt dat Elynn voor de show even met de acteurs op de foto kon en niet nog eens na de show in de drukte.

http://elynn-vd-brink.blogspot.nl/2012/09/sprookjesconcert-en-toch-opname.html?m=0


http://elynn-vd-brink.blogspot.nl/2012/10/gesprek-oncoloog-en-musical-doornroosje.html?m=0

Helaas was het vaak met Elynn niet te plannen om naar een voorstelling te gaan, omdat ze door de chemo minder weerstand had en niet in grote druktes mocht komen en al helemaal niet theaters vol met kinderen.
Ik kocht daarom vaak alleen een kaartje voor de musical met Aimée samen.

Toch gunde ik het Aimée zo om nog een keer met z'n alle naar een musical te gaan. En toen was daar de stichting lach voor een dag.
De stichting zorgde ervoor dat Aimée, Elynn en vriendinnetjes geheel verzorgd naar de musical van Sneeuwwitje mochten met een prachtige jurk en kadootjes voor Elynn, meet en greet met de cast en eten en drinken.
Wat genoten de meiden en wij weer van hun.

Elynn had die dag ook zo'n mooi momentje met Geert Hoes. Elynn bleef maar tegen hem zeggen dat die lief was.http://elynn-vd-brink.blogspot.nl/2014/09/laatste-2-weken-en-stichting-lach-voor.html?m=0

Toen bleek dat Elynn niet meer beter werd was ook zo geregeld door van Hoorne dat Peppa Pig haar in het ziekenhuis bezocht. Elynn had geen wensen, maar Peppa Pig daar was ze zo ontzettend fan van.


http://elynn-vd-brink.blogspot.nl/2015/01/bijzonder-bezoek-vandaag.html?m=0

Ik heb van Hoorne ook een rouwkaart van Elynn gestuurd en van Sita en "Fien" een (herinnerings)kaart ontvangen. Zij waren altijd zo ontzettend begaan met Elynn en Aimée.

Nu dan vandaag de junior kids fanclubdag in Julianatoren. Elynn is daar vorig jaar ook geweest met de dolledingendag en ze genoot altijd zo van alle attracties. Ik ging vandaag dan ook met gemengde gevoelens erheen. Verdrietig en gemis van Elynn, maar ik gunde Aimée zo deze dag. Ze wist dat Sita er ook zou zijn en de personage Fien en Aimée wilde ze hun ook een kadootje geven en met Sita in de attracties.

Na het opening van het park gingen we naar de tent waar er een show was en meet & greets. Daarna het park in en in alle attracties.

Tijdens de lunch zagen Aimée en ik in eens Peppa Pig aan komen lopen. Gelijk met Aimée er naar toe gelopen en een foto gemaakt. Een emotioneel moment. Zo was Elynn er toch ook even bij voor ons gevoel.


Ook zag ik later dat de sleutelhanger van mijn tas weg was. Het was een sleutelhanger met "ik vind jou lief" erop die ik na het overlijden van Elynn opgestuurd had gekregen. Het viel me op dat die weg was en dacht eraan. Later toen we de auto instapte om naar huis te gaan zag ik dat de sleutelhanger op de grond lag. Blij dat ik de sleutelhanger niet kwijt was en gewoon weer aan mijn tas kon doen.

Aimée en haar vriendin hebben genoten vandaag.
Blijft mooi om te zien hoe iedereen van Van Hoorne entertainment zo met hun fans omgaan. Echt een topdag en we kunnen niet wachten tot het nieuwe seizoen dan komt de musical Rapunzel. Kaartjes hiervoor zijn al binnen.

Helaas is de tas van de stichting lach voor een dag die Elynn gehad heeft totaal uitgescheurd. Voor een dagje pretpark is die niet gemaakt. Ik heb het logo uitgeknipt en deze gaat in Elynn haar plakboek als aandenken.

1 opmerking:

  1. De liefde uit jullie verhalen over elynn was al duidelijk, maar is nu nog steeds zo overduidelijk immens ,dat het verdriet mij zelfs als vreemde zeer doet....ik zou willen dat ze er nog was net als Isa die vlak voor haar is overleden en ook zo vreselijk gemist wordt.wat is het leven hard en oneerlijk..

    BeantwoordenVerwijderen