In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 18 juli 2015

Vakantie

Aimée heeft inmiddels alweer 2 weken vakantie. Ik was niet echt bezig met vakantie plannen. Na het overlijden van Elynn zijn we een weekendje weg geweest en een week Alpe d'huzes. Ik dacht we gaan nog wel een midweekje Nederland in de zomervakantie.

Van de week zijn we een midweekje Centerparcs geweest met familie. Helaas was Aimée vanaf dinsdag ziek.

Woensdag zijn we samen met onze familie naar de circuitdag van Against cancer geweest.

Het voelde dubbel om daar te zijn zonder Elynn. Vorig jaar waren we ook wel zonder Elynn, want toen lag ze met een buikvirus weer in het Amc. Maar toen was oma Rini bij haar en ben ik s avonds weer naar het ziekenhuis gegaan om bij Elynn te zijn.

Tijdens de lunch worden er altijd ballonnen opgelaten voor de kinderen die we voor altijd moeten missen. Tijdens het nummer van Roel van Velzen die hij speciaal voor de stichting heeft geschreven. Dit was echt een emotioneel moment.
Kanjer Jary liet de grote ballon die symbool staat voor alle kindjes die we moeten missen op. Jary de grote lieve vriend van Elynn.
Gelukkig konden we dit moment met familie en lotgenoten delen.
En zo waren onze lieve kindjes er ook even bij.
Helaas regende het vanaf de middag en was Aimée echt niet lekker. Toch hebben we genoten. Fijn dat ook na het overlijden van het zieke kind de gezinnen nog steeds welkom zijn op de circuitdag.

Vandaag hebben we een kist opgehaald die beschilderd is en waar ik spulletjes van Elynn in ga opbergen. De kist is beschilderd natuurlijk met Peppa Pig en Elynn is lief.
Gelukkig is Aimée inmiddels weer wat  opgeknapt en zijn we weer thuis, maar echt het gevoel van vakantie en uitgerust heb ik niet helaas. Merk dat het echt nu allemaal moeilijker wordt. Elke dag een dag langer zonder Elynn. Wat mis ik haar en het idee en het besef haar voor altijd kwijt te zijn is hartverscheurend.

De verjaardagen van de meiden komt steeds dichterbij. Aimée mocht alweer een traktatie uit zoeken. Pfff en dan komt straks de eerste verjaardag dat Aimée haar verjaardag alleen moet vieren. Bij het idee alleen al wordt ik verdrietig.

Aimée is van 1 september en Elynn is van 2 september. Voor nu duurt het nog wel even, maar ik merk dat ik er ook onbewust al erg mee bezig ben.

Hoop dat Aimée toch nog een beetje leuke vakantie heeft en dat ze snel weer helemaal de oude is.

7 opmerkingen:

 1. Fijn om weer wat van jullie horen, zo blijven we toch bij jullie betrokken.mis de verhalen over de lieve dappere elynn! Het lijkt mij ook erg pijnlijk om steeds die moeilijke eerste dingen zonder haar te moeten doen en wat zijn die momenten er vaak.is het wel mogelijk om helemaal een nieuwe manier van leven te vinden nu haar ziek zijn niet meer centraal staat?!Hoe begin je zo'n moeilijke dag en hoe zorg je dat je hem samen toch ook weer goed eindigt.Ik verbaas me zo vaak over de kracht die ouders toch weer ergens uit kunnen putten in toch weer door te gaan, want er is geen keus.Een heel diep respect heb ik voor jullie en jullie grote meid!En die andere dappere lieve meid wordt ook door mij gemist ook al ken ik haar niet persoonlijk

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zojuist het nummer van roel van velzen beluisterd. Wat een mooi nummer. Ook de herinneringskist vindt ik heel mooi. Echt Elynn. Mijn zoontje vroeg mij vandaag waarom ik nog steeds mijn chocolade niet heb opgegeten die ik van hem heb gekregen met moederdag . Maar raar kan het niet over mijn verkrijgen omdat te doen. En waarom niet. Daarop staat de tekst geschreven Ik vindt je lief. En als ik naar dat stuk chocolade kijk denk ik aan Elynn. De reep staat naast de foto van mijn oma. Geregeld brand ik daar een kaarsje en staat er een bloemetje bij. Dus ook voor Elynn. Dikke virtuele knuffel van mij. Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve Rob en Chantal,
  via Facebook heb ik een muursticker voor jullie gewonnen.
  Op de sticker staat: Ik vind jou lief. Ik weet niet waarom en het kan mij ook niet schelen. Ik vind jou lief. Gewoon zo lief.
  Ik zal de sticker naar jullie adres laten versturen.
  lieve groet,
  Petra

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Petra,
   Wat super zeg en ontzettend lief dat je aan Elynn en ons dacht en het voor ons gewonnen hebt. Daar gaan we een mooi plekje voor uitzoeken.
   Bedankt!.
   Liefs Chantal

   Verwijderen
  2. Geen dank hoor!
   En natuurlijk dacht ik meteen aan Elynn. Hoe kan iemand jullie kanjer nou vergeten?
   We zien vast wel een foto als je er een plekje voor gevonden hebt!

   Verwijderen
 4. Wij kennen jullie niet persoonlijk, maar lezen en leven nog steeds met jullie mee. Wat hebben jullie het moeilijk zonder die lieve Elynn. Veel sterkte! Fam. Dekker

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dat lijkt me inderdaad zo erg... natuurlijk de dag van overlijden en begrafenis, maar daarna.... Je weet dat je kind niet meer beter wordt, je weet dat het sterven onvermijdelijk was, maar hoe langer erna, op den duur wil je het gemis stoppen en alles weer bij het oude doen zijn. Want dan is het genoeg geweest... Maar het kan niet meer... Precies zoals je schrijft... Niet te dragen... Heel veel sterkte, het zal altijd moeilijk blijven ... Wat een mooi idee om een kist te kopen om spulletjes van Elynn in te doen...

  BeantwoordenVerwijderen