In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 8 juni 2015

Alpe d'huzes 2015 bocht 9 ook van Elynn en Robin

Afgelopen week waren wij in Frankrijk op de Alpe d'huzes samen met de ouders en broertjes van Robin.

Op Woensdag zou lotgenoot Jary met zijn vader en hond Bo de Alpe d'huzes lopen en donderdags Peter Visser rennend en Jary zijn vader Piet de berg op fietsen ook voor onze kanjers en wij wilde hun erg graag aanmoedigen daar aan de finish. Ook Funda een moeder van een survivor van f8 en Roemer een survivor die samen met Elynn op f8 Noord Amc lag hebben we zien finishen. Wat een prestatie van iedereen die de berg opgelopen of gefietst hebben. Petje af voor hun.

T-shirt Peter Visser
Fiets Piet Vroomans
Het is een bijzondere week geweest en wat een prachtig evenement. Al die vrijwilligers, alle mensen die meededen en alle toeschouwers jeetje wat een saamhorigheid. Iedereen zijn eigen verhaal en reden om daar te zijn.

We hadden 2 prachtige spandoeken en bocht 9 was die week echt even ook van Robin en Elynn. Flink slikken elke keer als we langsreden en woensdagavond toen ook alle kaarsjes er stonden. Dichterbij de hemel kom ik niet ( lied van Maarten Peters en Margriet Eshuijs).




Fijn om Elynn haar naam op verschillende plekken te mogen opschrijven en terug te zien. Er was een hartenkretenmuur, Tibetaanse vlaggetjes die boven de finish werden gehangen en op de hartenkreten auto.



Volgend jaar zijn we er hopelijk weer bij en misschien dan wel met onze eigen Elynn team.

4 opmerkingen:

  1. Dan had ik jullie zomaar tegen kunnen komen, ik was namelijk ook aanwezig tijdens de Alpe d'HuZes. Mijn broertje heeft hem 6 x gefietst! Het is echt een bijzonder en mooi evenement, alleen zo jammer dat er zoveel verdrietige verhalen zijn!=(.. Hopelijk gaan ze hier nog lang mee door en gaan ze steeds meer geld ophalen voor het goede doel! Zodat steeds meer mensen kanker wel kunnen overleven.

    Hou jullie taai!
    Dikke knuffel Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoewel de aanleiding heel verdrietig is vind ik het fijn voor jullie dat jullie dit hebben mogen meebeleven. Ik hoop dat het jullie goed heeft gedaan!
    Bijzonder mooi dat Elynn te zien was in bocht 9, ze heeft iedereen aangemoedigd en kracht gegeven, trots op Elynn! ze was en is echt een Kanjer, net als jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lief ook van Aimée. Recht uit haar hart geschreven.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Indrukwekkend evenement, zoveel verdriet maar ook saamhorigheid.

    BeantwoordenVerwijderen