In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 20 oktober 2014

Super dagen!

Afgelopen donderdag zijn wij op reis geweest met Against cancer en 26 andere gezinnen naar een hotel in Duitsland.

Wij kennen stichting Against cancer van de fantastische circuitdag, maar 2 keer per jaar hebben zij ook een familiereis.

Gelukkig mochten wij als gezin dit keer mee.
Ik wist van te voren al naar welk hotel ze elke keer gaan.

Net voordat Elynn ziek werd in 2011 zijn wij als gezin al naar dit hotel geweest en 2 dagen naar moviepark. Ik wilde daar heel graag nog eens naar terug.

We hebben toen ook zo genoten en Elynn is nog steeds fan van Nickelodeon en attracties dus toen wij ons konden opgeven heb ik ons direct ingeschreven.

Donderdag was het dus zover. Om half 12 werden we opgehaald in Almere. Na gezamenlijke lunch was het nog een uur rijden naar het hotel.
We hadden een prima hotelkamer waar we met zijn vieren konden slapen.
Alles was verzorgd en geregeld tot in de puntjes.

Vrijdag zijn we naar Moviepark geweest. Elynn heeft genoten en we liepen samen met een gezin die we kennen van het Amc. Hun zoon vond het leuk om Elynn te duwen en met haar in attracties te gaan. Aimée is in enge achtbanen geweest en heeft ook super genoten.
Elynn vindt knuffelen met die themafiguren erg leuk en tegen iedereen vertellen dat ze ze lief vindt. Zij vonden Elynn ook erg lief en werd door iedereen wel geknuffeld.Zaterdags zijn we naar Phantasialand geweest. Dit was helaas een niet rolstoel vriendelijke park en als je niet zelfstandig kan lopen mag je in geen enkele attractie. Er was dus niets geregeld voor rolstoelgebruikers en het was super druk. Gelukkig was het prachtig weer, maar 40 min wachten voor een attractie dat lukt niet met Elynn. Gelukkig mocht ze in 2 attracties toch via de uitgang en bij 2 attracties voor de kleinere kinderen was geen wachtrij dus kon ze zo in.
Mooi park, maar niet om nog eens met Elynn erheen te gaan.

Na het avondeten was er bingo en alle kinderen hadden prijs. Het was half 10 dat Elynn naar bed ging. Wat heeft ze de 2 dagen goed volgehouden. Laat naar bed en 2 volle dagen in een pretpark.

Zondag was de dag voor de terugreis. Na het ontbijt was er nog een verrassing,  want Dora en Spongebob kwamen langs om met alle kinderen op de foto te gaan. Elynn vond dat natuurlijk weer prachtig.


We waren om 3 uur weer in Almere.

We kunnen terug kijken op 4 prachtige dagen en hebben allemaal genoten. Super dankbaar dat we als gezin mee mochten op reis mogelijk gemaakt door stichting Against cancer.

Vandaag was de vakantie weer afgelopen en moesten de meiden weer naar school. Elynn een halve dag en was lang zat, want ze was heel erg aan het gapen. Na het avondeten om half 6 lukte het haar ook niet om de oogjes open te houden.

Woensdag moet er weer bloed geprikt worden en horen we 's middags of de volgende kuur vrijdag start. Ik ben benieuwd, maar denk het nog net niet.

2 opmerkingen:

  1. Wat super dat jullie met jullie gezinnetje daarvan hebben mogen genieten! En natuurlijk hoop ik dat jullie dat nog heel lang mogen doen, maar dat ze jullie even extra in de watten hebben gelegd, hebben jullie gewoon verdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke dagen en wat leuk om Elynn op de foto's zo enthousiast te zien reageren! Ik hoop dat jullie weer met nieuwe energie de school- en ziekenhuisdagen tegemoet kunnen treden.

    BeantwoordenVerwijderen