In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 10 oktober 2014

Uit aplasie

Na de chemokuur kreeg Elynn weer neupogeninjecties om haar beenmerg te stimuleren en sdd medicatie. Elynn begon al wel wat te snotteren en hoesten. Ook zat ze inmiddels onder de blauwe plekken op haar benen. Een paar dagen was haar eet en drinklust ver te zoeken.

Toch is ze elke dag een ochtend naar school geweest en ze had nog genoeg energie.

Kennismaking met de fysiotherapeut gehad en inmiddels een rollator voor thuis te leen. Hoog/ laagbed wordt aangevraagd en verder heeft maatschappelijk werkster hulp aangevraagd voor thuis. Deze is vooralsnog voor 2 uur in de week toegekend, maar ze gaat voor ons in bezwaar want ze is het absoluut niet eens met de beslissing.

Vandaag moest er weer bloed geprikt worden. Daarna zijn we richting Dolfinarium gereden. Make a Wish bestaat vandaag 25 jaar en Elynn was uitgenodigd. Er waren wel 25 taarten en na het taart eten zijn we lekker door het park gaan lopen. Er was een speciale trainingssessie van de dolfijnen en als afsluiter zijn we naar de Aqua Bella show geweest, waar we over een speciale rode loper binnen kwamen.

We hebben allemaal genoten en was een super dag.


Rob belde toen we terug reden dat Elynn uit aplasie is en dat ze geen medicijnen meer hoeft. Goed bericht zo voor de herfstvakantie.

1 opmerking:

  1. Fijn dat jullie er een keer zonder gekke dingen doorkomen. Hans en Carla

    BeantwoordenVerwijderen