In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 4 december 2014

Hopen dat deze kuur nog wat gaat doen.

Ben even de tel kwijt geraakt hoeveel chemokuren Elynn de afgelopen 3 jaar heeft gehad. Het waren er veel en niet van 1 dag. Nee Elynn kreeg de meeste chemokuren wel 8 dagen achter elkaar chemo. Onvoorstelbaar hoe sterk ons meisje wel niet is.

Gisteren een leuke sinterklaasfeest gehad georganiseerd door Shaynee Beense. Elynn was moe daarna. Helaas bij het weggaan deed ik nogal stom en door de te hoge drempel valt Elynn zo voorover de rolstoel uit op haar gezichtje.

Elynn laat het gebeuren en blijft gewoon liggen. Gelukkig was er een meneer buiten die Elynn optilde zodat ik naar buiten kon.

Nou ik heb flink gehuild de terugrit. Niet te geloven dat dit Elynn ook moet gebeuren. Al genoeg pijn en dan laat ik dit gebeuren.

Vandaag werden we weer op de afdeling verwacht. Helaas was er nog geen kamer vrij.

Elynn werd nagekeken door de arts en gelukkig ondanks haar gezichtje goed gekeurd voor de chemo. Van deze chemo komt ze niet in aplasie. Wel kan haar mond tot aan haar kont kapot gaan.

Raar om toch weer op de afdeling te zijn. Over 3 weken zo'n zelfde kuur en daarna een mri of de kuur wat gedaan heeft. Dit hopen we natuurlijk,  want anders zijn de opties om te genezen wel zo'n beetje op.

Vandaag is Elynn aan het infuus om voldoende vocht te krijgen. Dan gaan ze morgen kijken of de ph waarde voldoende is om de chemo te starten. Chemo loopt dan in 24 uur in en daarna weer met vocht spoelen en dan hopelijk zondag naar huis.

En wat super hoeveel post er voor Elynn lag te wachten en ook voor Aimée. Met heel veel stickers en kadootjes. Jeetje wat is ze verwend.
Ontzettend bedankt voor het sturen. Hopelijk voor jullie een kleine moeite, maar een groot gebaar naar Elynn en ons toe.

Vanavond nog een bezoekje van een Pietje gehad op de afdeling en kreeg ze een mooi kado.
Nu is ze lekker in dromenland.

Hoop dat ze deze kuur er goed doorkomt en daarna geen bijwerkingen.



6 opmerkingen:

  1. Graag gedaan en hopelijk doet de chemo zijn best. Sterkte samen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeel veel sterkte en succes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Achjee die val.....vergeef het jezelf aub een beetje snel want dit kan iedereen gebeuren. Niet te streng zijn voor jezelf....Zo zag ik laatst een papa die met zijn kind aan de benen rondjes aan het draaien was. Kind kwam met het hoofdje tegen de grond......het gevolg was een gebroken neus en een hele verdrietige papa....en 'n mama die boos werd. Ja......das allemaal lomp maar écht niet voor expres. Dus niet te lang in blijven hangen hè....X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vorige week stonden wij daar voor de speelkamer, met een doos vol kadootjes voor de afdeling. Ze zouden die misschien doorgeven aam Sinterklaas zodat hij ze kon uitdelen, ben benieuwd of dat gebeurd is! Hebben er nog bijverteld dat we ze daar kwamen brengen omdat we jullie "kennen" (via via).
    In elk geval veel succes deze kuur en we duimen extra mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat verdrietig voor jullie allebei, dat ongelukje. Ik hoop dat Elynn niet al te ziek wordt van deze chemo. Veel sterkte en kracht toegewenst. Ik ken een hele mooie (kinder) documentaire over een meisje dat verteld dat ze ziek is en niet meer beter wordt :http://www.npo.nl/wereldlichtjesdag-de-wereld-van-anne/08-12-2013/RKK_1653545

    Fijne sinterklaas avond en goed weekend

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Chantal, je hebt het niet laten gebeuren, het is je overkomen, he kunt er niets aan doen, was dat wel zo, dan was het niet gebeurt. Natuurlijk schrik je dat Elynn viel maar het is natuurlijk niet jouw schuld! Blijf wie je bent, je bent hartstikke lief.
    Veel kracht, liefde, rust en vertrouwen gewenst.

    BeantwoordenVerwijderen