In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 22 maart 2015

Terug in onze realiteit

De week begon heerlijk. Het was prachtig weer dus heerlijk rondjes gelopen met Elynn en Aimée van school halen.


Dinsdag kwam kanjer Evi op bezoek na haar controles in het Prinses Maxima Centrum. Ik stond die dag met knallende hoofdpijn op, maar gelukkig hielp Evi mij heel goed met Elynn. Elynn haar mondje en handjes schoonmaken enz.

We zijn ook weer heerlijk naar buiten geweest en Evi heeft Elynn de hele weg geduwd. Even boodschapjes gedaan, lekker ijsje gegeten en toen samen Aimée van school gehaald.


Woensdag met Aimée fotoshoot gedaan bij Shoeby Huizen. Op de facebook pagina van shoeby Huizen kan je op de foto van Aimée stemmen. Aimée zou het natuurlijk super leuk vinden als ze gaat winnen.


Daarna moest ik met Aimée naar de tandarts. Ze had 1 gaatje en de tandarts ging toch boren en vullen. Bleek dat ze nog een gaatje had waar een stukje kies was afgebroken. Dus 2 keer boren, maar jeetje wat een kanjer is ook Aimée. Ze heeft het echt super gedaan en ben super trots op haar.

Vrijdag middag kwam pedagogisch medewerkster die elke week knutselt met Aimée en haar kan begeleiden. Aimée is laatste weken erg onrustig en wilt niks doen. Ook naar ons toe gaat het niet echt lekker. Ze zegt dat ze niet erg blij is, maar ze kan niet vertellen waarom ze zo is. Het is echt zo begrijpelijk, maar als ze meer zou vertellen dan kunnen wij haar helpen. Het is vervelend en moeilijk haar zo te zien.

De pedagogisch medewerkster had een setje bij zich om hand-/ voetafdruk van Elynn te maken. We hebben afdrukken gemaakt en zij gaat dan de gips erover heen gieten. Hopelijk lukt het allemaal en wordt het een mooi resultaat.

Elynn en ook Aimée krijgen nog dagelijks post. Van de week kreeg Elynn een prachtige olifant en vrijdag een super mooi gehaakte Peppa Pig deken. Wauw zo mooi. Echt super bedankt voor alle kaartje en kadootjes voor onze meiden. Fijn om te voelen en te weten dat jullie nog steeds meeleven.



Vrijdag sliep Rob naast Elynn op de bank en ik weer een avond in mijn eigen bed. Toen ik zaterdags beneden kwam had Elynn een rode wang en was ze duf. Bij het wassen was ze wel lekker aan het kletsen, maar op de bank bleef ze stil zitten en rond het middaguur vielen haar oogjes dicht. De middag heeft ze geslapen en rond het avondeten was ze weer wakker. Helaas viel ze toen weer in slaap met de drinkfles nog in haar mond.


In de nacht bij het geven van de medicijnen en katheteriseren was Elynn wel alert en vanochtend zat Elynn er weer beter bij gelukkig.

Helaas rond het middaguur kon ze weer haar oogjes niet openhouden en hebben we haar maar weer op bed gelegd. Net wel tot 20.00 uur op geweest nog en wat gedronken en gegeten. We hebben sinds november 2 keer zoiets eerder meegemaakt en na een paar dagen was ze dan gelukkig weer de oude.
Nu zijn we wat bezorgder. We hopen zo dat inderdaad na een paar dagen Elynn weer helemaal zichzelf is en weer lekker aan het kletsen is en lacht.

Morgen wordt de Pac weer aangeprikt. Ook nu maar hopen dat het lukt en de lijn nog open is.

Hopelijk volgende week zondag kan ik schrijven dat Elynn weer een beetje de oude is en het nog steeds goed gaat en geen andere veranderingen zijn.
Ik hoop het.



7 opmerkingen:

  1. Ik hoop het ook... Dat de tijd die je van Elynn mag genieten en zij met jullie nog lang is... Fijne week gewenst! Heike

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste familie,

    Ondanks dat wij jullie niet persoonlijk kennen, leven wij erg met jullie mee....
    Heel veel sterkte!

    Warme groet,

    Fam. Bos

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zijn jullie toch een dapper gezin, ik heb enorm veel bewondering voor jullie!
    En natuurlijk leven we met jullie mee d.m.v. een kaartje, ook al kennen we jullie niet, dat is het minste wat we kunnen doen.

    Groeten, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat ziet ze er toch schattig uit met die leuke haartjes. Wat fijn dat jullie toch nog zo lang van elynn mogen genieten, heerlijk. Wij hopen op nog veel mooie en goede dagen. Liefs hans, carla en luke.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat blijft het moeilijk om je kind zo ziek te zien maar wat zijn jullie een mooi gezin met elkaar! Wij wensen jullie heel veel wijsheid, kracht en liefde toe.

    Wij denken veel aan jullie.

    Arjan, Michelle en Olivier (Amc)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Kan me heel goed voorstellen dat het zo spannend is allemaal..en dat Aimee moeite heeft met uitdrukken van wat ze voelt. Ik kijk iedere week of er nieuwe berichten staan en hoop met jullie mee.

    BeantwoordenVerwijderen