In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 1 maart 2015

Lekker rustig aangedaan

Aimée had deze week vakantie en konden we dus de ochtend lekker rustig aan beginnen. De thuiszorg komt elke ochtend om 9 uur en na het wassen en aankleden van Elynn vond Aimée het wel leuk om met de thuiszorg een kaartspelletje te spelen.

Bijna elke ochtend lukte het wel dus dat vond Aimée wel erg leuk. Elke dag hebben we wel visite gehad.
Woensdag kwam zelfs een kindje uit Elynn haar klas even spelen bij haar. Dit was wel erg leuk en lief dat ze langs wilde komen.

Zaterdag met Aimée naar de K3 show geweest. We hadden mooie plekken. Helaas vond Aimée het jammer dat ze het podium niet op mocht. Het waren maar een paar kindjes gegund. Toch heeft ze wel genoten.

Vandaag is er een fotograaf langs geweest en heeft weer een paar foto's gemaakt. Ik vind het zo belangrijk nu het nog kan.

Woensdag is vervangende huisarts langs geweest, maar gelukkig zien we nog geen verandering.

Paar weken terug is er een journaliste van het blad Flair bij ons thuis geweest voor een interview en op 1 april staan we in de Flair. Ben zo benieuwd naar het resultaat en hoop zo dat Elynn dan nog bij ons is. Aan de ene kant is een maand zo voorbij. Immers zijn er al 2 maanden voorbij na die vreselijke uitslag van de Mri. Aan de andere kant kan er elke dag iets gebeuren. Pffff ik moet daar niet teveel aan denken en genieten van elke dag. Elke dag is een kado. En ik hoop dat er nog vele zullen volgen.


6 opmerkingen:

 1. Wat heerlijk dat jullie nog zo van Elynn kunnen genieten en dat Elynn zich goed voelt! En super leuk om jullie kanjer met prachtige haren te zien! Geniet van elkaar, ik wens jullie veel liefde samen ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ooooo wat een mooie foto's. En wat een mooi bos haar krijgt ze alweer en dan die enorme brede smile van haar. Dat raakt je diep van binnen. Ik hoop dat jullie nog heel lang van haar mogen genieten en dat Elynn zo weinig mogelijk pijn zal hebben. Nog heel veel gelukkige momenten wens ik jullie toe. Carpe diem.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een knappert is Elynn toch !
  Ze straalt helemaal met haar haarbandje in, prachtig.
  Heerlijk zo'n weekje, die pakken ze je niet meer af,
  jullie genieten echt wel van ieder momentje.
  En met twee van die geweldige, prachtige dochters, heel begrijpelijk !
  Liefs, een mama uit Brabant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie foto's van jullie meisje. Fijn dat ze stabiel blijft en er geen achteruitgang is. Nog fijner dat ze geen pijn heeft. Hopelijk kunnen jullie nog veel genieten van mooie momenten.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lieve lieve Elynntje, wat kan deze wereld toch hard zijn. Dikke knuffel!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lieve Elynn, tranen over me wangen als ik deze blog lees...mijn dochter zijn 6 en 3...We wensen jou je zus en papa en mama heel veel kracht toe!!
  ps vond je onze muziek ballon mooi?
  een liefdevolle knuffel uit beverwijk

  BeantwoordenVerwijderen