In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 15 maart 2015

Weer een week voorbij!

Tja wat moet ik schrijven. Ik wil eigenlijk wel elke week wat schrijven of als er veranderingen zijn eerder.

Het gaat eigenlijk nog steeds onveranderd met Elynn voor zover we het van de buitenkant kunnen zien.

De pac is maandag nog eens aangeprikt met een grotere naald. Ondanks dat er geen bloed terugkwam kon er wel ingespoten worden en heeft de verpleegkundige heparine achtergelaten in de pac. Dit is een bloedverdunner. Volgende week wordt Elynn nog eens aangeprikt en hopelijk komt er dan wel bloed terug.

We hebben van de week Aimée van school opgehaald.  Dit vond ik toch wel een bijzonder moment die ik dacht niet meer mee te maken. De kindjes uit Elynn haar oude klas waren buiten aan het spelen en kwamen allemaal naar het hek om Elynn te bewonderen. Hé Elynn heeft weer haartjes. Is ze beter?. Ook een moeder kwam naar ons toe en vroeg of het beter ging. Tja beter.... Elynn gaat nog steeds dood, maar wanneer dat weten we niet.
Ik merk dat ik het toch moeilijke confrontaties vind.

Als ik Elynn soms op de bank zie en helemaal blij en actief meedoet met bv Dora of Peppa Pig dan vind ik het prachtig om te zien, maar ook verdrietig in de wetenschap dat Elynn binnenkort er niet meer zal zijn.

Het blijft zo onwerkelijk. Soms kan ik het gewoon niet geloven en voorstellen dat ze gaat overlijden en aangezien het nog steeds goed gaat hoop je eigenlijk dat het gewoon beter gaat en ze misschien wel weer behandeld kan worden. Mijn gedachtes gaan alle kanten op elke dag. Zo ben je haar uitvaart aan het bedenken en komen de tranen. Gelukkig is het nog niet zover, maar omdat het eigenlijk al best lang goed gaat, gaan die gedachtes soms ook naar de achtergrond. Ook voor Aimée is het raar. Ik hoor vaak van andere dat ze toch vaak verdrietig is op school en ze is erg onrustig. Maar dat haar zusje van de week haar kwam ophalen van school dat vond ze toch wel erg leuk.

Elke dag komen er toch nog wel een paar kaarten binnen en soms ook een pakketje. Van de week een pakket met allemaal Peppa pig spullen uit België. Zo super leuk. Mooie ketting en armbanden en lampje en nog veel meer. Elynn vindt het allemaal geweldig. Echt super fijn om te zien dat ze nog zo geniet van post krijgen.

De oproep is dus eigenlijk nog steeds van toepassing. Dus mocht je Elynn of Aimée een kaart willen sturen! Draaikom 35, 1274 NL te Huizen.

Ik hoop dat ik volgende week gewoon zo'n zelfde blog kan schrijven en het nog steeds goed gaat met Elynn. Tot volgende week!!!4 opmerkingen:

 1. Heerlijk om te lezen dat het nog "goed" met elynn gaat en dat jullie nog volop van haar kunnen en mogen genieten. En wat een geweldige foto van die twee prachtige dochters. En ja geef de kinderen op school gelijk wat krijgt elynn weer een mooie haardos. Ik hoop dat jullie nog heel lang mogen genieten van haar. En zijn van jullie. Een dikke virtuele knuffel voor jullie allemaal. Groetjes Anja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Eigenlijk een mooi positief stukje! Naar buiten en genieten. Wat een heen en weer geslinger van emoties voor jullie!
  Maar in ieder geval wél fijn dat er veel genietmomenten zijn. Volgende week weer zo'n stukje. Dat zou fijn zijn! Groetjes Connie Nieuwendijk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Inderdaad zo onwerkelijk allemaal, en natuurlijk hoop je op beter, zeker als het nog zo 'goed' gaat. Wat is het moeilijk zeg!
  Veel sterkte en nog heel veel van deze weken met elkaar!
  Gr, Suzanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Beste familie,

  Wat een up en downs qua emoties. Alles lijkt me zo dubbel! Gelukkig dat het nu goed gaat maar toen ik dit stukje las dacht ik "er gebeuren zoveel wonderen".....
  Heel veel sterkte!

  Warme groet,

  Mirelle

  BeantwoordenVerwijderen