In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 20 juni 2013

Bijna peuter af!

Dinsdag waren de brillen voor Elynn al helemaal klaar en heeft Rob z'n zus de brillen 's avonds meegenomen.

Sinds woensdag doen we af en toe de bril bij Elynn op, maar ze moet er erg aan wennen.
Ze wilt dan al snel de bril weer af doen. Nu doen we het maar spelenderwijs en moet ze hem ophouden tot een tekenfilm is afgelopen. Vaak als de tekenfilm is afgelopen heeft ze de bril nog op, maar even later wilt ze hem toch wel weer afdoen.





Vandaag voor het laatst naar het consultatiebureau geweest met Elynn om het af te sluiten, omdat ze bijna 4 jaar is.

Eerst wegen en meten. Elynn weegt precies 22 kilo en is 103.6 cm lang.

Het gesprek was helaas met iemand die we nog niet eerder hadden gehad en dus ook ons niet kende. Ze had wel het dossier ingelezen dus ze was wel op de hoogte van Elynn d'r ziekte en onze situatie.

Ze vroeg hoe het ging, de behandeling en de ontwikkeling van Elynn. Oogtest was nu overbodig, aangezien Elynn er net 1 in het ziekenhuis had gehad.
Vaccinatie kon ook niet doorgaan zolang Elynn in behandeling is.
Verder geen testjes gedaan. Ze liet wel de curves zien en Elynn is volgens de curves echt te zwaar. Door de situatie gaat ze er verder niet mee aan de gang ook omdat Elynn in het ziekenhuis wordt behandeld, in de gaten wordt gehouden en daar ook een dieeetiste aanwezig is. Wel printen ze de curve en bmi uit om echt aan te geven dat Elynn echt te zwaar is.

Ik ben al blij als Elynn wilt eten en voldoende drinkt, moet ik dan echt in deze situatie haar ook dingen gaan onthouden. Het is niet dat ze teveel eet of snoept. Misschien maakt het aanlengen van sapjes met water en meer aanmaaklimonade wel wat verschil.

Vandaag ook een mail ontvangen dat de meiden voor hun verjaardag al een traktatie mogen uitkiezen van Post voor Kanjers bij www.maakeenfeestje.nl. Dit omdat er veel jarige in augustus/ september zijn, vakantieperiode is en dat dan alle traktaties op tijd klaar zijn. Het is al een feestje om met de meiden een traktatie te mogen uitkiezen. Zulke leuke dingen om uit te kiezen. Allebei hebben een mooie traktatie uitgekozen. Benieuwd naar het eind resultaat. Vorig jaar waren ze ook erg mooi.

Morgen is het ons trouwdag en zijn Rob en ik 7 jaar getrouwd en alweer 14 jaar bij elkaar. Ook wordt ons kleine neefje Thijs 1 jaar. Dubbel feest dus. We gaan dus echt genieten morgen en van het weekend.

2 opmerkingen:

  1. Jeetje, dat ze zich daar zo druk over maken. Wees blij dat ze niet veel te weinig weegt met alle gevolgen van dien.. geniet van jullie weekend!!

    Nem - lifebynem.WordPress.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vind ik ook, blij dat ze wat reserve heeft, is alleen een voordeel.
    Veel belangrijker dat ze uit aplasie is, nu lekker kan genieten, feesten,
    het is de kleine meid en jullie zo gegund.
    Proficiat met jullie trouwdag, maak er een leuk feestje van en geniet van jullie daagjes weg !
    Liefs een meelezende mama uit het zuiden.

    BeantwoordenVerwijderen