In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 28 juni 2013

Gesprek met oncoloog

Vandaag moeten we weer richting het AMC voor een gesprek met de oncoloog en bloed prikken voor aankomende kuur.

Aimée eerst naar school gebracht. Ze mocht vandaag verkleed, omdat het juffendag was. Ze wilde als prinsesje.Ze had van de week voor de juffen al een mooie tekening gemaakt en keek ontzettend uit naar vandaag.


We hadden om half 12 de afspraak en omdat we ook moesten bloed prikken gingen we tegen half 11 op weg.

Op een gegeven moment op de a1 moesten we stoppen, want de brug stond open. Het duurde even voordat we er achter kwamen dat de andere kant wel gewoon reed.
Lang leve de smart telefoons. Het bleek dat de brug een storing had en een monteur onderweg was. Het heeft uiteindelijk 1 uur en driekwartier geduurd, voordat we eindelijk konden rijden. Inmiddels was het al een uur later dan dat we de afspraak hadden. We hadden al de poli gebeld om te vertellen dat we verlaat waren.

Gelukkig vond Elynn het lange wachten niet heel erg. Al had het niet veel langer moeten duren.

Toen we de auto geparkeerd hadden zijn we snel naar de wachtkamer gelopen. Voordat je bij de balie aankomt loop je eerst langs de behandelkamers. Onze oncoloog zat nog in een behandelkamer met de deur open en we mochten gelukkig gelijk naar binnen.

Het gaat goed met Elynn. Dat vond hij ook. Hij vond ook dat haar spraak erg verbetert is. Elynn was een beetje hyper van de hele tijd zitten in de auto en was ook nu weer met de oncoloog aan het knuffelen.

Verder niks bijzonders gehoord. Hij gaat weer bij radioloog vragen of ze nu Elynn wel willen bestralen en of ze eventueel in aanmerking zou kunnen komen voor protonentherapie. Hij denkt alleen nog steeds van niet, omdat ze gewoon echt te jong nog is en dat teveel schade gaat krijgen aan haar hersentjes.

Wel ging hij haar aanmelden voor neurologisch sociaal onderzoek om te zien hoe haar ontwikkeling is.

De kuur gaat aanstaande dinsdag gewoon door.

30 juli is de volgende MRI en 2 augustus krijgen we dan de uitslag.

Daarna door naar het lab om bloed te laten prikken.
Ik ben toen toch nog even naar mijn werk gegaan om te werken en Rob is met Elynn naar huis gegaan en Aimée opgehaald. Verpleegkundige spreekuur zou bellen met de uitslag van het bloed en of de kuur gestart kan worden, maar uiteindelijk zijn we niet gebeld. We gaan er vanuit dat het goed is, aangezien ze al 2 weken uit aplasie is.

Nu nog lekker het weekend thuis, voordat dinsdag chemokuur nr 20 start.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten