In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 24 juni 2013

Super Weekend!!

Vanmiddag weer thuis gekomen na een ontzettende super leuke, maar druk weekendje weg. Vrijdag waren Rob en ik al 7 jaar getrouwd en om dit te vieren zijn we met z'n vieren naar centerparcs de Huttenheugte geweest.

's ochtends eerst weer bloed prikken en vervolgens naar de 1e verjaardag van neefje Thijs geweest en na de lunch en wat laatste boodschappen gingen we op weg naar Drenthe.

We kwamen half 3 aan en moesten nog heel even wachten voordat we het huisje in mochten. We hadden een comfort 4 persoonshuisje en gelukkig nog redelijk dichtbij het centrum.

Nadat we de spullen hadden uitgepakt, hebben we de zwemspullen gepakt en naar het subtropisch zwembad gegaan.

Sinds dat Elynn ziek is, dus sinds november 2011 heeft zij niet meer gezwommen. Ik had van te voren gedacht dat Elynn het niet heel lang zou uithouden in het zwembad, maar niets is minder waar. Elynn vond het geweldig. De eerste middag vooral in het grote bad gezwommen en heerlijk met de golven mee gedobberd. Elynn had echt een hele grote lach op haar gezicht. Hier doen we het voor, zo fijn om te zien dat ze zo geniet.
Aimée was vooral van de wildwaterbaan, die voor mij net even te snel ging en de glijbanen.

's avond heerlijk met z'n vieren uiteten geweest.

De zaterdag en zondag heerlijk ontbeten en in de avond gegeten in de market restaurant. We zijn beide dagen naar plopsa indoor geweest. Elynn vindt het geweldig om in de draaimolen te zitten. Vooral heel veel en vaak.
Aimée was in het begin nog een beetje bang voor de achtbaan, maar nadat ze daar 1 keer in was geweest wilde ze niet anders.

Gelukkig was het beide dagen niet heel erg druk. Dus geregeld konden we gewoon een paar keer achter elkaar in de attractie blijven zitten. Duidelijk is nu wel geworden dat mama toch echt de angsthaas is van de familie. Aimée en Elynn gaan overal wel in en vonden alles leuk.

De studio100 figuren vond Elynn ook erg leuk en heeft met allemaal wel even flink geknuffeld.

Na een paar uurtjes Plopsa hadden we het wel gezien en zijn we beide dagen nog naar het zwembad geweest en naar de animatie van het park.

Het was echt een fantastisch weekend, maar ik ben nu ontzettend moe.

We moeten dit wel vaker gaan doen zo'n weekendje weg. Een echte vakantie zit er helaas toch niet in, maar de kinderen hebben zo genoten dus wij ook.
















Nu nog een weekje en weekend thuis. Vrijdag weer een gesprek met de oncoloog en vooralsnog start de volgende kuur dinsdag 2 juli.

Kaarten en stickers blijft Elynn leuk vinden te ontvangen in het ziekenhuis.

Emma kinderziekenhuis AMC
t.a.v. Elynn van den Brink
Verpleegafdeling F8zuid
Meibergdreef 9
postbus 22660
1100 DD Amsterdam

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie zo´n top weekend gehad hebben! Het is jullie gegund. Rond 2 juli komt er een kaartje naar het ziekenhuis voor Elynn. Geniet er nog even van voordat jullie weer paraat mogen staan voor de chemokuur.

    Lieve groetjes Marit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Rob en Chantal, Heerlijk om te zien dat het goed gaat met Elynn. Goed om te zien dat jullie veel leuke dingen doen. Hou vol!!
    Hans, Carla, Esme* en Luke

    BeantwoordenVerwijderen