In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 17 juni 2014

Hoofdstuk bestraling zit er voor nu op.

Na een lange tijd is Elynn weer een uurtje op school geweest. Ik had het eigenlijk niet gepland door de vele afspraken, maar toen we aankwamen op school besloten we om toch even te blijven.
De kindjes uit haar klas vragen ook steeds wanneer Elynn weer komt.

Vanmiddag met Elynn en oma Rini naar de Mytylschool geweest voor kennismaking. De kleuterklas gezien en een rondleiding door de school. Er zitten max 10 kindjes in een klas met een juf en een klassenassistent. Verder is er een open doorgang met het revalidatiecentrum en zal Elynn onder school, fysiotherapie,  logopedie, ergotherapie en misschien wel gedragstherapie krijgen.

Daarna moesten we naar het Amc voor de laatste bestraling. Het ging ontzettend snel. Elynn lag heel snel op de juiste plek en de bestraling was zo weer gedaan. Wat ben ik trots op mijn meisje. Van beide verpleegkundige kreeg Elynn een kadootje. Een knuffel en een barbiepop. Ze pakte gelijk de knuffel en zei dat de barbiepop voor Aimée is.
Wat is ze toch lief voor haar zus!
Ook kreeg ze de laatste kraal voor de bestraling voor aan haar kanjerketting.

Na de bestraling hebben we nog een gesprek gehad met de radiotherapeut en draagt hij Elynn weer over aan de oncoloog.
Nu maar hopen dat de bestraling wat gaat doen, zodat we verdere bestraling van hoofd en rug zolang mogelijk kunnen uitstellen.

Aimée was super blij met de pop toen we thuis kwamen en Elynn kreeg gelijk een dikke kus van Aimée.

Een uur na het avondeten voor het eerst helemaal zelf de darmspoeling gegeven met Rob en het ging ontzettend goed. Elynn heeft een kwartier daarna op de wc gezeten en daarna lekker gedoucht.

Morgenmiddag weer een ritje naar het Amc, alleen nu weer voor Aimée voor de speltherapie.

2 opmerkingen:

  1. Jullie zijn trots op jullie Elynn en Aimee maar jullie mogen ook zeker trots zijn op jullie zelf, ze hebben lieve ouders die net als hun dochters het ondanks alle moeilijke omstandigheden hartstikke goed doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat knap van Elynn dat ze zo goed stil kan liggen met de bestraling, ik weet hoe moeilijk dat is. Wat lief dat ze zo goed voor haar zus is.

    BeantwoordenVerwijderen