In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 6 maart 2013

Dag 2

Gisteravond was het nog even spannend. Ik voelde aan Elynn en ze was erg warm en werd af en toe warrig wakker. Op een gegeven moment toch aan de vpk gevraagd of ze wilde temperaturen.

Ze bleek 39.4 te hebben en dus werd de dienstdoende arts gebeld.
Ik ben uiteindelijk toch gaan slapen. Op een gegeven moment kwam de nachtzuster en die ging Elynn nog even temperaturen en toen was die 38 graden. De arts was inmiddels wel op de afdeling, maar uiteindelijk niet meer gezien.

Vanochtend had Elynn gelukkig geen koorts meer. Ze was best lui vanochtend en heeft alleen tijdens het ontbijt even aan tafel gezeten verder op bed tv gekeken.

De vpk vanochtend zei dat de artsen niet zo blij waren met koorts binnen 24 uur nadat deze is aangeprikt, want mogelijk zit er dan een bacterie in. Mocht Elynn nou weer koorts krijgen dan nemen ze een bloedkweek en n.a.v. vervolgstappen.

Inmiddels hadden we een kamergenootje gekregen.

's middags kregen we onverwachts bezoek van Aimée en opa en oma en neefje Thijs. Dat was een verrassing en een leuke onderbreking van de dag.
Mijn ogen vielen bijna dicht even daarvoor.

Elynn was niet helemaal in d'r hum en nogal agressief en boos. Zelfs Thijs kreeg er van langs die kneep ze in zijn arm omdat hij aan de tv kwam. Dus die moest flink huilen natuurlijk. Daarna bij elke schreeuw van Elynn schrok hij en begon te huilen. Opa wist niet wat hij zag en kende Elynn helemaal niet zo.

Ze was ook helemaal niet knuffelig vandaag en nadat de visite weg was ging Elynn weer verder tv kijken.

Na het werk kwam papa langs en bleef ook eten.

Sport en spel was er ook vanavond en Elynn heeft heel even met papa gevoetbalt. Hier had ze veel pret door en heeft ze even heerlijk gelachen.

Nog even met oma Rini en opa Pascal geskyped, want die zijn nu op vakantie en daarna papa naar beneden gebracht.

Net heeft Elynn nog een aflevering van Dora gekeken en toen moest ze naar bed. Wel nog even een huilbui gehad, want ze wilde nog tv kijken. Helaas voor Elynn morgen weer een nieuwe dag.

Hopen dat ze morgen een betere dag heeft.

1 opmerking:

  1. Ahh het meissie toch. Kan me ook wel voorstellen dat ze af en toe zo'n dag heeft. Maar voor jullie is dat natuurlijk erg zwaar om te zien. Ik hoopndat ze morgen weer een goeie dag heeft. Xxx monique

    BeantwoordenVerwijderen