In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 9 maart 2013

Kuur 17 zit er op.

Gistermorgen alle spullen al opgeruimd, zodat Rob alvast de spullen in de auto kon doen. Ik ging gister namelijk werken en Rob zou bij Elynn blijven en zodra ze klaar was met haar naar huis gaan.

Achteraf bleek dus dat Elynn gewoon wel nog een nacht moest blijven, maar uiteindelijk mocht ze wel mee naar huis en hadden ze gelukkig geen bezwaar.

Thuis hoorde ik van Rob dat Elynn echt een stuiterbal was.

Vanochtend weer richting AMC voor de laatste chemo's. Een spuitje Vincristine via de PAC. Een zakje die 2 uur moet inlopen en daarna een uur spoelen en natuurlijk de chemo in d'r hoofdje.

Vandaag was ook weer onze favoriete vrijwilligster in de speelkamer. Elynn was eerst nog even tikkertje aan het spelen met een zus van een ander patientje. Daarna toch ook wel even in de speelkamer gespeeld.

De tijd ging erg langzaam en waren blij dat ze eindelijk klaar was dat we weg konden.

We zijn daarna doorgereden naar opa Joop die zijn verjaardag vierde. Elynn kwam echt binnen en gelijk al het visite knuffelen. Echt zo een heerlijk kind.

Op een gegeven moment werd ze moe en wilde ze naar bed en hebben wij haar even bij opa en oma boven in een ledikantje gelegd. Daar heeft ze even heerlijk geslapen.

Nu ligt ze weer lekker op haar eigen bedje.

De kuur is gelukkig weer goed verlopen, ondanks de koorts de eerste avond. Ze is ook gelukkig weer niet misselijk geweest en ondanks een paar boze buien en dat ze even haar dag niet had is ze verder weer erg lief geweest.

en nu maar weer afwachten wat de aplasieperiode gaat brengen.
Deze kuur kunnen we in iedergeval weer wegstrepen.

1 opmerking:

  1. hallo

    ik lees al tijden mee
    wat verschrikkelijk voor jullie!!
    maar door al die kuren die ze nu heeft gehad is er verbetering nu of niet?
    groetjes

    en mama

    BeantwoordenVerwijderen