In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 31 mei 2013

En weer in Aplasie.

Het gaat met Elynn goed. Ze is erg vrolijk, nog lekker ondernemend en soms erg ondeugend en niet willen luisteren. Eigenlijk een echte kleuter.

Zondag onverwachts met mijn vriendin Jacqueline naar de Toppers geweest. Erg leuke avond, maar af en toe kwam toch die brok in mijn keel en een traan in mijn oog. Met het liedje echte vrienden van jan Smit en Gerard Joling met een arm om elkaar heen hard meegezongen. Dat zijn de mooie momenten. Om 11 uur was bij allebei het batterijtje wel op en zijn we lekker naar huis gegaan, want voordat je dan toch nog op bed ligt en we moesten allebei de volgende morgen werken. Fijn dat er af en toe zulke onverwachtse avonden en momenten zich aandienen, want dat heb ik vooral wel erg nodig zo af en toe.

Dinsdag met Aimée naar het ziekenhuis voor een plekje op haar been bij de dermatoloog geweest. Het voelt raar om met je andere kind naar het ziekenhuis te moeten en onbewust maakt je je toch erge zorgen. Gelukkig was het rustig en onschuldig maar wel over een half jaar een vervolg afspraak omdat het plekje wel wat rood was.

Naar mate de week vorderde begon Elynn minder te eten en drinken. Dus wat meer vocht door de sonde en over de nacht weer de sondevoeding aan.

Gisteren had ze de hele dag 38.2 graden en bij 38.5 is het bellen naar het ziekenhuis en 5 dagen opname.

Voor vanochtend stond er geen bloedprikken op de ontslagafspraken, maar pas volgende week vrijdag 7 juni. Doordat ze al niet zoveel eet en drinkt en toch wat hogere lichaamstemperatuur besloten om toch vandaag bloed te prikken.

's middags het spreekuur gebeld. Ze hadden liever niet dat we uit eigen beweging gingen bloedprikken en ze belde me later de bloeduitslagen door.

Hb 6.0
trombos 22
leuco 0.1
neutrofiel niet te tellen.

Elynn zit dus diep in aplasie. Hb gelukkig nog goed, maar daar was ik ook niet zo heel bang voor.
Trombos 22 dat was ook wel verwacht, want inmiddels zit Elynn onder de blauwe plekken.

Lekker op de schommel dinsdag na school. Aimée bij een vriendinnetje spelen.

Elynn aan het stickeren. Haar favoriete bezigheid op dit moment. Het liefst heel veel en vooral op elkaar. We blijven maar stickers kopen, maar ach ze is er wel even zoet mee elke keer.

Elynn wilt niet altijd lachen voor de foto. Hier haar boze blik.


Volgende week een drukke maar leuke week, maar eerst maar afwachten hoe Elynn het blijft doen dit weekend en natuurlijk volgende week. Dit weekend maar rustig aan doen en lekker thuis blijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten