In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 6 mei 2014

Kuur zit er gelukkig alweer op

Vrijdag na de chemo besloten toch naar huis te gaan. Als het dan mag en je toch in isolatie zit dan liever naar huis en in je eigen bedje slapen.

Op het moment dat Elynn klaar is komt de revalidatiearts in opleiding nog langs.
Ze heeft de oncoloog gesproken en omdat Elynn nog chemokuren krijgt en hij verder het ook niet weet is het nu niet zinvol om Elynn te laten plaatsen op een Mytylschool. Dit was ook mijn gedachte gelukkig.

Donderdag 9 mei hebben we weer een afspraak en dan krijgt als het goed is Elynn de spalk ook mee.

Zaterdag is Rob met Elynn naar het ziekenhuis geweest voor de laatste chemo's.

's middags ben ik met Aimée naar de musical Assepoester geweest met Aimée haar idool Sita.
We zaten mooi vooraan en zoals altijd zijn de musicals van van Hoorne entertainment ontzettend leuk, grappig, leuke liedjes en goed gezongen.
Daarna nog met de acteurs op de foto.

Zondag met Aimée, mijn broertje, schoonzus en nichtje Nina naar Plopsaland geweest. K3 zou daar optreden en dit was al besproken voor de ontmoeting van afgelopen woensdag.

Rob leek het niet verstandig om Elynn mee te nemen in de drukte dus die bleven thuis.
Een druk weekendje dus met mijn grote meid. Ook wel even leuk wat tijd samen, want ze was toch al sinds dinsdag bij opa en oma.
Toch ga ik liever met z'n vieren op pad.

Het gaat goed met Elynn. Sinds gisteren weer gestart met de medicijnen en de prik. Ze is wel snel geïrriteerd, prikkelbaar en schreeuwt nogal.
Niet lekker in haar vel dus. Toch is ze verder wel ontspannen en heeft ze nog elke dag bij ons achter gefietst en is ze nog niet verzwakt.

Het is maar weer afwachten wanneer haar dip is.

Donderdag een drukke dag voor haar met bloedprikken, fysio en afspraak met de revalidatiearts.

Vrijdag gaat Aimée voor het eerst op kamp met VOKK met lotgenoten. Ik ben erg benieuwd, omdat ze zelf zegt niet te willen. Dit omdat ze het eng vindt en niet weet wat ze gaan doen. Het onbekende en daarnaast niemand kennen is natuurlijk ook super spannend. Toch hoop ik en denk dat het haar goed zou doen een weekend met lotgenoten op te trekken.
Vrijdagavond brengen we haar en zondagochtend mogen we al komen voor het gezamenlijke deel. Dus het is te overzien. Ook voor mama en papa.

Wij gaan zaterdag varen met Elynn, een speciale dag waar we ons voor konden opgegeven via het ziekenhuis.

Rob is alleen bang dat we voor het weekend alweer in het ziekenhuis zijn.

7 opmerkingen:

  1. Lieve schatjes! Allereerst weer bedankt voor de update. Fijn te lezen dat jullie nu thuis zijn. Maar hierbij vooral veel complimenten voor jullie alle vier. Zo bijzonder hoe jullie je hier samen doorheen slaan. Samen.
    Kus van een fan.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat lief, je reactie doet me super goed! Dank je wel.
      Liefs

      Verwijderen
  2. Gaan jullie ook naar artis

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Als het goed is zijn we er 6 juni bij naar Artis. In principe zal ze dan wel chemo hebben, maar zijn we op tijd klaar zodat we mee kunnen in de stoet vanaf het AMC.

      Verwijderen
  3. Spannend voor Aimee, toch wordt het vast een super weekend,de mensen zijn zo lief en het delen met lotgenootjes is heel bijzonder. Onze dochter heeft er veel baat bij gehad.
    Fijn weekend voor jullie alle vier ! Sterkte !

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik hoop dat aimee een super weekend heeft!!! En heel veel plezier zaterdag op de boot hoop dat jullie veeel plezier hebben!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Lieve allemaal,
    Ik zag jullie kanjer al de straat onveilig maken,maar wat is het heerlijk om te zien dat zij net als alle andere kinderen rondjes kan fietsen!
    Fijn Chantal dat je een leuk moeder/dochter weekendje hebt gehad met jullie oudste,en wat zal ze genoten hebben en trots geweest zijn dat mama nu even alleen voor haar was!


    Aimee,jullie andere topper zal het zeker naar haar zin krijgen aanstaande weekend en wie weet kan ze na afloop niet wachten tot het volgende kamp!

    Er staan weer veel dingen op het programma voor jullie,maar ik blijf bewondering hebben voor jullie gezin ,en voor de manier waarop jullie omgaan met deze zware onzekere tijd!

    Een dikke knuffel voor jullie en zet hem op Elynn en Aimee heel veel plezier en gezelligheid op kamp,stoer van je zonder papa en mama met allemaal andere kinderen !!

    BeantwoordenVerwijderen