In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 17 juli 2014

Against Cancer en nieuwe opname

Gisteren zijn we met Aimée,  oma Annie en neefje Thijs naar TT in Assen geweest voor de jaarlijkse circuitdag van Against Cancer.
Dit werd ons 2e jaar. Vorig jaar was Elynn ook mee en wat hebben we toen genoten van al die snelle en spannende ritjes in snelle auto's.

Nu was Elynn helaas echt te ziek om mee te gaan. 'S nachts en ook woensdagochtend was Elynn en het hele bed nat en geel van de diarree.
Oma Rini en opa Pascal zouden op Elynn passen en wij gingen al vroeg op weg naar Assen.

Bij het aanmelden kreeg je ook een envelop met mogelijk een extra activiteit. We hadden een ritje in een formule 3 wagen gewonnen. Alleen moest je daar 1.40cm voor zijn en Aimée is dat nog net niet.

Dus we kregen een andere envelop met daarin een helikoptervlucht. Wauw wat super weer. Zo jammer dat Elynn al dit leuks moet missen. Snelheid en hoogte daar tover je absoluut een glimlach mee op haar gezicht.

We hadden vlucht 2. Dus na de spectaculair opening met 3 stuntvliegtuigen zijn we richting de helikopters gegaan.

Aimée zou met oma en Thijs gaan, want er mochten 3 personen mee en wel zo leuk als oma en Thijs mee zouden gaan.
Aimée mooi voorin en had ze het mooiste uitzicht.


Daarna zijn we richting circuit gegaan en een heel snel rondje over het circuit geraced. Echt zo gaaf is dat.

Daarna was het tijd voor de lunch. Ralf mackenbach kwam optreden en bij het laatste nummer durfde Aimée op het podium om mee te dansen. Wel helemaal achteraan, maar echt super leuk.

Na het oplaten van de ballonnen met wensen en groeten aan de kindjes die niet meer onder ons zijn. Echt een slikmoment, gingen we samen met het gezin van Evi richting Dakarterrein.
Aimée ging met Evi in de grote truck.

En daarna nog met politiebusje naar de vijver om met de politieboot te varen.


En toen zat de dag er al weer op helaas. Op het plein stonden nog brandweer, politie, leger en andere dingen om te doen, maar daar hadden we geen tijd meer voor.
Allemaal moe de auto in.

Bijna thuis kregen we helaas een belletje dat Elynn de sonde weer had uitgespuugd.
Ze drinkt en eet zelf bijna niet. Ze had al meerdere keren gespuugd en lukt het niet om haar voldoende vocht te geven.

We mochten naar de spoedeisende hulp komen en mochten daar gelukkig gelijk doorlopen. Bloed geprikt en de arts kwam langs. Onze zorgen rondom aanhoudende diarree en nog steeds spugen en ook elke keer de sonde uitspugen hebben we vertelt. Ook dat het ons thuis niet lukt om haar voldoende vocht te geven.

Gelukkig heeft ze nog geen koorts. Besloten werd om haar op te nemen op f8 zuid en bloeduitslagen af te wachten. Haar vocht en kalium via het infuus te geven.

Haar trombos waren nog voldoende voor een nieuwe sonde en die heeft ze vanochtend pas weer in gekregen.
Nu maar even afwachten wat het plan wordt. Hoop dat ze snel weer wat opknapt.

Ze is moe en verzwakt. Ze ligt in bed en het enigste wat ze dan wilt is slapen. Dit is ook wat ze nu aan het doen is.. slapen.

Hopen dat we volgend jaar weer naar de circuitdag mogen komen van Against Cancer en we dan compleet zijn en Elynn er ook gewoon bij is!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten