In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 7 juli 2014

Verwenweekend 4-6 juli

Afgelopen vrijdag was het zover, begin van de zomervakantie en het verwenweekend ging eindelijk plaats vinden.

De meiden allebei eerst nog nog school geweest. De juf van Aimée had dinsdagmiddag aangegeven dat ze een gesprek met me wilde met de directeur samen. Dit werd vrijdagochtend.
Rob was gelukkig vrij en ging mee de meiden naar school brengen. Ik was al sinds dinsdag aan het bedenken waarover ze ons zouden willen spreken.

Waar het gesprek over ging had ik me niet kunnen bedenken en Rob en ik waren hier niet op voorbereidt. Wel kunnen we begrijpen waarom dit gesprek plaatsvindt.
De vraag van school was wat Rob en ik van school verwachten als Elynn overlijdt. Hoe de school moet handelen en wat we wel en niet zouden willen.
Wij zijn absoluut niet bezig met de dood en het mogelijk overlijden van Elynn. We staan nog midden in behandelen en dus dit kwam nogal onverwachts.
Wel fijn dat de school zo betrokken is en het juist niet fout willen doen op het moment dat Elynn wel is overleden.
Hier over te moeten hebben is natuurlijk ontzettend emotioneel en niet zo'n fijn gesprek om zo de vakantie in te gaan en Elynn haar schooljaar op deze school af te sluiten.

Desondanks konden we het goed relativeren en van ons afzetten om zo te kunnen genieten van het weekend wat ons te wachten stond.

Afgelopen februari zijn we benaderd door het vokk of wij als gezin wilde deelnemen aan een verwenweekend georganiseerd door de slaapfabriek in Teuge.

Zij bestaan 5 jaar en willen dit vieren door een verwenweekend te organiseren voor gezinnen met een kind met kanker. De slaapfabriek heeft als motto 'droom niet je leven, maar leef je droom'.

Na overleg met Rob besloten ons hiervoor op te geven. Toch vond ik het erg spannend, omdat het weekend pas 5 maanden later zou plaatsvinden.
Achteraf ook zo ontzettend blij dat we ja hebben gezegd. Beide hadden dit met ons gezin niet willen missen en we zijn dankbaar dat wij met ons gezin dit hebben mogen meemaken.

We hebben zo ontzettend genoten. Wat een prachtig hotel met luxe hotelkamers. Wat een lieve mensen zijn de eigenaren en hun prachtige dochter en wat een werk hebben ze ervan gemaakt. Het was tot in de puntjes top geregeld.
We waren met in totaal 6 gezinnen en we kenden elkaar niet. Allemaal bleek daar met een kind met een hersentumor.
Sommige al klaar met behandeling, maar ook kindjes die nog steeds behandelt worden net als Elynn.
De kinderen konden gelijk met elkaar overweg en konden heerlijk spelen in de tuin.

Na het avondeten een heerlijke massage gekregen en toen lekker op tijd naar bed.

Zaterdag na het ontbijt werden we met 2 hummerlimo's opgehaald en gingen we Amerikaans midgetgolfen.
Aimée ging gelijk met haar nieuwe vriendinnetje en gezin midgetgolfen.
Na de lunch gingen ze met range rovers een speurtocht rally doen.

Ik wilde Elynn ontzien en in de slaapfabriek blijven, maar een moeder en dochter gingen naar sjokolaa in Deventer en Marjo de eigenaresse had gehoord dat Elynn ook zo gek is op chocola of ik en Elynn misschien ook daarheen meewilde.

We kregen daar een workshop. Elynn wilde alleen maar chocolade eten en ik heb chocoladekogels mogen maken en flikken.

Daarna hebben alle gezinnen nog een rondvlucht over Teuge gekregen. Het vliegveld lag precies achter de slaapfabriek. Rob ging met Aimée en Elynn. Elynn is met moeite wakker gebleven in het vliegtuig. Toen ze weer op de grond waren zei Elynn gelijk ik wil nog een keer.

's avonds een heerlijke bbq. Daarna met de gezinnen wensballonnen opgelaten en voetbal gekeken natuurlijk.

Zondagochtend na het ontbijt werden ons haar mooi gedaan en make up. De kinderen konden dromenvangers maken.

We kregen allemaal een fotoshoot en toen was het tijd voor het officiële gedeelte.

De kinderen hebben ballonnen met wensen opgelaten en ze kregen allemaal prachtige kadoos.

Er werd een cheque overhandigd aan Kika met een fantastisch bedrag. Het was erg emotioneel en ik heb wel een paar traantjes gelaten.

Er was een heerlijke lunch, prachtige taarten, springkussen en de kinderen werden geschminkt of kregen een tattoo.

En toen was het tijd om afscheid te nemen. Wat was het een prachtig weekend en wat hebben we genoten. Wat zijn Marjo en Arvid bijzondere mensen en fantastische ondernemers. Hun Slaapfabriek is een dikke 10 waard.
Ik kan gewoon moeilijk in woorden brengen hoe bijzonder het weekend was en geen idee hoe ik ooit deze mensen kan bedanken!!
We hadden het zo ontzettend nodig en zijn zo blij dat we dit hebben mogen meemaken.

Het gehele weekend zijn er foto's gemaakt door fotografen en er waren ontzettend veel vrijwilligers om ons een weekend te geven om nooit te vergeten en dat is gelukt!!! Helaas niet gelukt om iedereen te bedanken die hebben meegeholpen. Dus dan maar bij deze BEDANKT.

Voor Elynn wel ontzettend vermoeiend en heeft uiteindelijk zondag 2 keer gespuugd, maar weet zeker dat zij ook heeft genoten.

Misschien laten de foto's ook wel zien hoe bijzonder het weekend was.


We zijn alle 4 vroeg het bed ingedoken. Moe, maar voldaan van het prachtige weekend.

Hier nog een prachtige foto van alle gezinnen met de eigenaren.

Hieronder de link van de slaapfabriek.

http://us4.campaign-archive1.com/?u=af307c17bd787acc7acbcf564&id=3818c563a3&socialproxy=http%3A%2F%2Fus4.campaign-archive2.com%2Fsocial-proxy%2Fgoogle-plus-one%3Fu%3Daf307c17bd787acc7acbcf564%26id%3D3818c563a3%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fus4.campaign-archive2.com%252F%253Fu%253Daf307c17bd787acc7acbcf564%2526id%253D3818c563a3%26title%3Dinfo%2540deslaapfabriek.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten