In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 20 juli 2014

Nog geen verbetering

Elynn blijft ontzettend aan de diarree. Zit aan 14 luiers per dag ofzo. Er is een vochtbalans dus alles wat ze verliest aan vocht wordt gecompenseerd. Eerst was het met Ors nu via het infuus.

Vrijdag had Elynn helaas weer de sonde uitgespuugd en weer waren de trombos te laag, waardoor ze weer een transfusie kreeg.

Ook vandaag heeft ze de sonde uitgespuugd. Gelukkig waren de trombos nu nog wel voldoende. Ook heeft Elynn momenteel een blaaskatheter om te zien of ze wel voldoende plast.

De hb is vandaag ook < 5. Dus morgen zal er kruisbloed worden afgenomen en krijgt ze bloedtransfusie voor de rode bloedcellen. Hopelijk knapt ze hiervan op.

Elynn blijft moe en slaapt veel. Logisch ook, maar blijft moeilijk om haar zo te zien.

Heel veel mensen zijn lekker op vakantie of genieten van het mooie weer en wij zitten hier opgesloten op de kamer. Het zijn vermoeiende dagen.

Gelukkig was Aimée gisteren met Rob gekomen en hebben Aimée en ik afgelopen nacht in het ronald mcdonaldhuis geslapen.

Nu maar hopen dat ze een beetje gaat opknappen.

Mocht je een kaartje willen sturen dan zouden we dat erg fijn vinden.

Amc afdeling f8zuid
T.a.v. Elynn vd Brink
Meibergdreef 9
1100 DD Amsterdam


6 opmerkingen:

 1. Beste Rob en Chantal, wat leef ik met jullie mee. Jullie waren al bezig in het AMC toen wij met onze dochter kwamen en jullie waren er toen wij f8zuid definitief mochten verlaten. Ik wens jullie toe dat jullie ook gauw weg mogen daar en dat jullie eens een onbezorgde tijd tegemoet mogen gaan. Heel veel sterkte met de zorg voor jullie dochters.

  Vader van Julia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Willemijn Aerts20 juli 2014 om 22:58

  Lieve Rob en Chantal,

  Wat moet jullie meisje toch een zware strijd leveren iedere keer weer,
  Als ik kon toveren,wist ik het wel!
  Jullie zitten weer helemaal in de ziekenhuismodus ,terwijl iedereen om jullie heen doorgaat met op vakantie gaan,samen genieten enz.
  Ik hoop uit de grond van mijn hart dat er betere tijden aanbreken voor jullie gezin, en
  dat jullie samen met jullie prachtige meiden eens mogen genieten van een positieve periode met minder ziekenhuisbezoeken!

  heel veel liefs fam Aerts
  z

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beste Rob en Chantal, vorig jaar zaten wij ook op de 8e verdieping en keken naar buiten. Naar de mensen, naar het mooie weer, naar de natuur, naar het leven waar wij ook weer zo graag deel van uit wilden maken. Dat het vermoeiende dagen zijn is een understatement, het zijn loodzware dagen en ook zo confronterend. Foto's van vakantievierende mensen op Facebook kwamen heel hard binnen.
  Wij bidden voor Elynn en jullie als gezin en wensen jullie alle sterkte om weer door deze periode heen te komen. Een moeder van F8-zuid, zomer 2013

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deels herkenbaar. Wij zitten ook alweer 3 weken in het zkh met ons zoontje en voelen en zien de zomer aan ons voorbij gaan. Gelukkig voor ons houdt de vergelijking daar op aangezien wij bij lange na niet in dezelfde situatie zitten als jullie. Diep, diep respect voor jullie 4, hoe houden jullie het vol... Hopelijk knapt Elynn snel weer wat op en kunnen jullie weer denken aan samen thuis zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sterkte en hopelijk ook eens een rustiger periode.....dat is wat ik jullie toe wens.
  Connie nieuwendijk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel veel sterkte, wat een zware strijd voor Elynn en jullie.
  Ik hoop dat er snel betere tijden aan zullen komen.

  BeantwoordenVerwijderen