In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 30 augustus 2014

Chemokuur 30 zit er op

Rob is de gehele week met Elynn naar het Amc gereden voor de chemokuur.
Donderdag middag toen ze net thuis waren werd Rob gebeld door het Amc dat de urinekweek van dinsdag positief getest was.
Elynn moest dus direct al aan de antibiotica en kon Rob snel naar de apotheek om het op te halen.

Elynn heeft nog steeds geen neussonde in en ze moet 3 keer per de antibiotica in nemen. Elynn vindt het zo lekker dat ze er na vraagt of ze nog meer mag.

Vrijdagochtend moest er bij Elynn plotseling eerst een buikecho gemaakt worden bij radiologie. Buik en nek zijn plaatsen dat Elynn echt heel onprettig vindt als je er aan komt dus met een echoapparaat er een tijd lang opdrukken was geen pretje voor Elynn.
Daarna terug naar de afdeling voor de chemo.

Vrijdag al verwend met een heerlijke taart. Het feestweekend was dus al goed begonnen.


Vandaag de laatste dag en dus de laatste keer op en neer naar het Amc.
Elynn heeft de kuur verder goed doorstaan en is niet misselijk geweest.

Vandaag al kado voor Aimée gekocht, namelijk een nieuwe fiets. Ze wist al snel welke het moest worden. Thuis oefenen vond ze het toch nog wel eng op een grotere fiets. Vooral op en af stappen en een bochtje maken, maar hopelijk is ze het snel geleerd.

Al ontzettend veel kaarten binnengekomen en zelfs pakketjes. Morgen het feest en vandaag dus huis al versieren en de laatste boodschappen.

We gebruiken de kaarten als slingers dus vanmiddag met zijn alle de kaarten uitgepakt en ook maar de pakketten, want de meiden waren natuurlijk erg nieuwsgierig wat er in zou zitten.





Wauw wat veel kaarten, lekkere spektaart gekregen, knutselpakket en allebei een kado van Stichting Een glimlach doet wonderen. Iedereen ontzettend bedankt voor het sturen van alle prachtige kaarten.

Het huis is inmiddels versierd. Het feest kan morgen beginnen.



1 opmerking: