In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 13 augustus 2014

Helaas kuur weer uitgesteld.

Vanochtend is Rob met Elynn naar het ziekenhuis geweest om bloed te prikken.
Helaas werden we 's middags gebeld dat de trombo's nog steeds niet voldoende zijn om een volgende chemokuur te kunnen starten.

Nu moeten we maandag weer bloedprikken. Als het dan goed is zal de kuur dinsdags starten.

Nu maar extra genieten komende dagen. Gisteren met mijn zus en haar twee jongste zonen en Aimée en Elynn naar Oud Valkeveen geweest.

Bij aankomst stonden Stronkeltje en Fonkeltje iedereen te verwelkomen.
De meiden gingen op de foto met hun.

Het was een leuk moment. Later bleek waarom. In 1 van de twee zat namelijk Pamela een stagiaire die 2 jaar terug op afdeling f8 zuid liep. Zij is toen met ons mee geweest naar Artis dreamnight at the zoo en Dolledingendag.

In eerste instantie herkende Aimée haar niet direct, maar later wel en ze vond het ook stoer dat ze nu wist wie er in die figuren zat en dat het Pamela is.
De meiden hebben genoten.

Maandag starten alweer de scholen en is de zomervakantie voorbij. Nu kan Elynn maandag na het bloedprikken naar school. Haar 1e dag op de mytylschool. Wel fijn dat ze de 1e dag kan komen. Alleen als de chemokuur de dag erna start zal ze helaas weer een tijdje niet komen.

Ook komen de verjaardagen een beetje in gevaar. We vieren het zondag de 31ste, maar Elynn zal dan waarschijnlijk in aplasie zijn en bij koorts betekent het weer opname.
We zien het wel en anders vieren we het gezellig in het Amc.

Mochten jullie het leuk vinden om de meiden een verjaardagskaartje te sturen dan zouden ze dat erg leuk vinden.

Aimée wordt 1 september 7 jaar en
Elynn wordt 2 september 5 jaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten