In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 22 februari 2012

Diep in Aplasie

Het gaat goed met Elynn.

Vanochtend weer naar Tergooi geweest om bloed te laten prikken en vanmiddag werd de uitslag doorbelt door het AMC. Elynn zit diep in aplasie.
HB 5,9
Trombo's 34
Leuco's 0,5

Op zich merk je het niet echt aan Elynn. Ze ziet wat witter en is wat huileriger, maar op zich nog vol met energie. Wel krijg ze nu snel blauwe plekken.

Wanneer Elynn in aplasie is vermijden we drukke plekken, supermarkten, gaan niet bij iemand op bezoek, ook gaat ze niet mee om Aimée naar school te brengen of op te halen, niet mee naar zwemles van Aimée, omdat ze dan met heel veel kinderen in aanraking komt e.d.

Bij Aimée op school zijn er al kindjes met waterpokken. Dus het is opletten geblazen bij Aimée. Want sommige (kinder)ziektes kunnen namelijk ernstige gevolgen hebben voor een kind met kanker. Vooral waterpokken, gordelroos, mazelen en krentenbaard zijn levensgevaarlijk. We moeten dan gelijk AMC bellen voor verdere tijdige maatregelen wanneer Elynn met iemand in aanraking komt met één deze ziektes.

Gelukkig krijgen we veel hulp.

Gister even lekker met haar een rondje gelopen en ze heeft genoten.



Verder gaat het dus goed en hebben we al lekker een week thuis kunnen genieten. Thuis kan ze zich de hele dag vermaken met kleien, stickers plakken en tv kijken.

Ze krijgt 4x per dag 3 verschillende medicijnen en verder moeten we dus opletten met voeding en hygiëne. Elynn mag alleen kiemarme voeding.

Nu hopen dat het zo blijft en Elynn geen koorts krijgt.

Volgende week MRI en uitslag.
Volgende week op de dag van de uitslag 2 maart is Elynn precies 2 1/2 jaar. Hopen op goed nieuws en misschien wel een klein feestje dan.

1 opmerking:

  1. Wat fijn en ik ga heel hard voor jullie duimen voor goed nieuws en dat het maar groot feest mag worden!! xxxx Carla

    BeantwoordenVerwijderen