In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 14 februari 2012

Weer lekker thuis

Jeee we zijn weer lekker thuis en wat ging het goed deze kuur zeg! Elynn heeft niet 1 keer gespuugd en ik had ook niet echt het idee dat ze erg misselijk of moe ervan werd. Wel heeft ze last van verstopping. Hiervoor waren we alweer gestart met medicatie daarvoor, maar het wil nog niet op gang komen.

Vanmorgen toen we wakker werden was Elynn kletsnat. Ze krijgt zoveel vocht toegediend door het infuus dat ze zelfs door 2 luiers was doorgelekt. De nachtzuster kwam zich gelijk al verontschuldigen. Elynn lag vannacht om 3 uur zo lekker te slapen en toen voelde de luier nog leeg en omdat de nacht ervoor Elynn het niet zo leuk vond heeft ze het zo gelaten.

Daarna weer wegen. Elynn woog vanochtend 14.25 kilo. Elynn wilde gelijk al weer gaan rennen, maar ze moest eerst ontbijten. Elynn krijgt over de nacht sondevoeding dus 's ochtends zit ze eigenlijk nog vol dus eet ze eigenlijk niets, maarja ik moest eerst even wakker worden, koffie en een broodje. Daarna weer flink rond gerend. De zweetdruppels kwamen langs me rug hahahaha. Al die zusters blijven het een leuk gezicht vinden en Elynn gaat ook maar door. Totdat ze echt moe wordt en dan is het eerst nog een paar rondjes lopen en dan zitten of naar de speelkamer.

Vanochtend kwam ook het lab voor bloed om te beoordelen of de kuur nog 3 dagen door gaat.

Het ging vandaag allemaal super snel. Alle chemo en prik werden snel achter elkaar gedaan.
De knutselkar komt elke dinsdag dus Elynn heeft nog lekker kunnen verven en vooral met zoveel mogelijk verf.
Ze ging een schilderij voor papa maken.

We mochten zo rond half 1 richting huis. Elynn was het wel erg zat. Flinke huilbui. Naald uit de PAC. Nog even wachten over ander medicijn tijdens aplasie dat 2 medicijnen vervangt, zodat hopelijk Elynn minder spuugt.
Verder was het bloed goed dus woensdag, donderdag en vrijdag moeten we nog terug komen voor spuit chemo in d'r hoofd.

Verder weer alle ontslag afspraken meegekregen tot de volgende kuur.

Om 3 uur kon ik Aimée van school afhalen en dat vond ze wel erg leuk. 's middags nog even naar de speelgoedwinkel geweest, want Aimée had centjes gekregen voor haar goede rapport en ze wilde graag een barbie ervan kopen.

Elynn heeft net nog heerlijk gedoucht en daarna lekker naar bed.

Morgen heeft Aimée een studiedag op school dus die gaat mee richting het AMC en daarna gaan we even langs mijn werk.

Morgen is het tevens International Childhood Cancer Day. Alle kinderen krijgen dan de World Child Cancer Day kraal voor aan de kanjerketting.

4 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat het deze keer zo goed gegaan is!! Geniet maar lekker thuis en wat fijn dat je langs het werk gaat. Veel liefs! groetjes Carla x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hey wat goed nieuws zeg! Beter dan al die ellende met spugen etc... Geniet maar lekker van je wijfies nu het zo goed gaat!
    Dikke knuffel
    X
    El

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Elynn heeft talent,nog even en ze kan met kim mee naar kunst bende.
    Ik ben blij dat ze niet hoeft te spugen.dikke kus sylvia

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat goed te lezen dat deze kuur goed is gegaan en dat Elynn weer lekker met jullie mee naar huis mocht.

    Wens jullie alle kracht en sterkte die jullie nodig hebben!

    Groetjes Leonie Schultz

    BeantwoordenVerwijderen