In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 2 februari 2013

Kuur 16 zit erop

Gisteren na de chemo mochten we naar huis. 'S nachts hadden we nog een kamergenoot erbij gekregen. Dat kwam omdat alle boxen vol lagen en er een spoedopname kwam, waardoor er geschoven moest worden.

Gelukkig bij de laatste nacht. De rest van de dagen hebben we heerlijk alleen op een kamer gelegen.

Voordat we naar huis gingen zijn we eerst langs opa en oma gegaan om Aimée op te halen. Ze had haar rapport gehad en was helemaal blij. Ook om ons weer te zien.

Daarna lekker naar huis. Thuis aangekomen begon de vermoeidheid al snel toe te slaan bij Rob en mij. Heerlijk rustig aangedaan.

Er was een pakketje binnengekomen voor de meiden en dat bleken troostdoosjes te zijn van stichting geef jij het door. Allebei hadden een heel mooi doosje met allemaal mooie spulletjes erin.
Bijzonder en mooi hoe deze gebaren het allemaal dragelijker maken.


Vanochtend weer richting het Amc. De chemo moest 2 uur inlopen en een uur spoelen en de laatste chemo in dr hoofd. De dienstdoende kinderarts had het nog nooit gedaan dus moest de dienstdoende oncoloog van huis komen om de kinderarts bij te staan.

Gisteren werd Elynn ook geprikt door een assistent verpleegkundige die het voor het eerst deed. Daar moest ook een oncoloog bij of ze het allemaal wel goed deed. Gelukkig is Elynn een makkelijk patiënt die heerlijk stil blijft zitten en het altijd super doet. Dus dat ging gelukkig ook helemaal goed. Alleen was papa die de arts assistent een beetje zenuwachtig maakte en grapjes uithaalde.


Elynn heeft heel even geknutseld maar meest van de tijd op de stoel gelegen in de dagbehandelingsruimte en Diego gekeken. Op het laatst werd ze heel erg moe.


Toen alles klaar was kon ook de naald uit de pac en toen lekker richting huis.

Vanavond heeft ze weer heerlijk mogen douche. Zolang ze is aangeprikt in haar pac mag Elynn niet douche en alleen gewassen worden dus dat moment is altijd weer even heerlijk voor Elynn.

Morgen weer starten met alle medicatie voor tijdens de aplasieperiode en nu maar weer duimen dat de koorts wegblijft.

Dan 12 februari de MRI en de 15e worden we gebeld.
En oh oh oh wat blijft dat spannend die uitslag. het was altijd al spannend maar nu helemaal omdat er langer tijd tussen de chemokuren zit en er minder chemo wordt gegeven.
Ik hoop zo dat het nog steeds goed gaat.

We horen helaas weer veel te veel slecht nieuws op de afdeling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten