In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 22 februari 2013

Poli afspraak

Nadat we hebben ontbeten en aangekleed zijn, brengen we Aimée naar oma Annie. Als we aankomen begint Aimée in de auto al te huilen.

Omdat ze al de hele week ziekjes is mag ze niet mee naar het ziekenhuis. Ook als ze bij oma binnen is en wij naar haar zwaaien, huilt ze nog. Elynn is daar altijd van onder de indruk en dat blijven we dan de hele weg horen. Aimée moest huilen bij oma.

We moeten vandaag eerst bloed prikken bij het lab. Elynn is het enige kind en daardoor worden we snel geholpen. Ze heeft koude handjes en er moeten 2 buisjes worden gevuld dus het duurt wel even. Als het klaar is en we weglopen is het 10 uur. De poli afspraak is om 11.10 uur.

We moesten eerder bloedprikken zodat tijdens de afspraak de bloeduitslagen al bekend zijn.

We gaan dus eerst maar even langs de afdeling. We zien weer nieuwe kindjes, want die hebben nog haar. Ook zien we bekenden. We gaan even langs bij Evi en d'r moeder, maar die moet eerst nog een prik krijgen.

We komen Hannah en d'r moeder tegen en Elifsu. We hebben de complete sets van de AH mini's al mee en die geven we aan deze mooie meiden.

Dan als de prik bij Evi er inzit gaan we even bij haar op de kamer. We hebben ook voor Evi een zak met mini's en we hebben van Aimée's vriendinnetje en haar moeder en oma een zak meegekregen voor Evi met kadootjes. Ze hadden een foto van Evi voorbij zien komen op facebook en wilde haar graag ook wat geven om haar op te fleuren.
Evi zit inmiddels al bijna 2 en een halve week in het AMC en het duurt zeker nog een week. Dit komt door de bijwerkingen van de chemo en een bacterie in het bloed erboven op.

Daarna gaan we naar de wachtkamer van de poli.

Elynn vermaakt zich prima.

Dan worden we opgehaald door de oncoloog.

Hij vertelt nogmaals de uitslag van de MRI. De artsen in Amerika gaan waarschijnlijk woensdag Elynn bespreken.

Nu vertelt de oncoloog weer dat hij de chemo's hoopt uit te kunnen smeren tot ze 5 jaar is.

Het is elke keer weer anders. Toen ze 2 was had hij het over als ze 3 jaar is en nu heeft hij het de ene keer over als ze 5 jaar is en de andere keer als ze 4 jaar is en ik maar steeds in gedachte: Ja Als ze dat haalt.... ja en dan is het nog maar de vraag of ze door het bestralen genezen kan.

Ach voor nu maar niet over nadenken en eerst maar uitkijken naar de volgende chemo.

Die blijft staan op 5 maart als haar bloed goed is.

Nu blijkt ze toch nog steeds in aplasie te zijn en moeten we de medicijnen door blijven geven tot aan het eind van het weekend.

Met Aimée gaat het gelukkig iets beter. Ze had nog wel verhoging maar geen koorts meer gelukkig.
Het is fijn dat ze nu even lekker vakantie heeft. We hebben geen leuke uitjes op de planning staan, behalve dan zondag dan gaan Aimée en ik naar de musical Doornroosje.

Fijn weekend allemaal

1 opmerking:

  1. Hoi Rob en Chantal,
    Wat goed om te lezen dat alles stabiel is, dan kunnen jullie weer even vooruit kijken. Het blijft spannend, elke seconde van de dag. Hou vol !
    Hans en Carla

    BeantwoordenVerwijderen