In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 2 februari 2014

Vandaag toch naar huis

Gisteren na overleg met de dienstdoende oncoloog toch besloten te blijven en het per dag te bekijken. De oncoloog vond naar huis gaan met 3 grote poepbroeken wel verantwoord. Alleen waren het er vrijdag echt veel meer.

Er zou weer gecompenseerd worden met ors.

Elynn is lekker vrolijk. Gistermiddag is ook de fotografe alsnog geweest. Hoe bijzonder is dat.
We hadden aan medepatientje die ontzettend mooi kan opmaken gevraagd of ze Aimée wilde opmaken.




Eind van de middag zijn Aimée en ik naar huis gegaan en waren we nog net op tijd voor de verjaardag voor onze nichtje Nina die 4 jaar is geworden.

Wat is het heerlijk om na een week weer thuis te zijn met Aimée die ik ontzettend gemist hebt. We hebben heerlijk samen gegeten en samen op bed tv gekeken.
Vanochtend heerlijk rustig aangedaan. Alvast wat wassen gedraaid.

Rob belde begin van de middag dat in overleg met vpk Elynn toch thuis komt. We krijgen medicijnen mee en instructies. Ook bellen ze 's avonds nog een keer en ook morgen.

Rob vertelde dat Elynn zo blij was toen de naald eruit ging dat ze het aan iedereen moest vertellen. Hoe fijn is dat weer lekker naar huis.
Toen ze aankwamen rijden stond ik ze al buiten op te wachten. Heerlijk om me meisje weer thuis te hebben. Weer compleet met zijn vieren.


Inmiddels is het een beetje traditie dat wanneer we na een opname thuis zijn we geen zin hebben om te koken. Schoonouders en schoonzus, man en neefje Thijs komen dan langs en bestellen we eten.

Nu maar hopen dat het thuis goed gaat en Elynn aan de betere hand is.
Dinsdag is ook weer de Mri. Spannende tijd breekt weer aan. Nu nog meer......

2 opmerkingen: