In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 17 februari 2014

Woensdag start chemokuur 25

Afgelopen vrijdag werden we weer verrast met een prachtige taart. De taart ervoor was nog niet eens op.
Maar we hebben ook van deze genoten. Elynn heeft de laatste tijd erg veel zin in eten dus de taartjes gingen er zeker in. Het leek wel dubbel feest en we hadden zoveel taart dat we heel veel visite hebben gehad. Heerlijk die gezelligheid met vrienden en familie.


Zaterdagavond bij het tandenpoetsen vroeg ik aan Elynn of ik even aan haar tandjes mocht voelen. Ze is bijna 4 en een half jaar en Aimée was ook erg snel met wisselen en idd tandje onder zit los. Wauw ik vond het echt heel bijzonder. Gek normaal zo gewoon als een kind gaat wisselen, maar bij Elynn nooit verwacht. Ben benieuwd wanneer de tand er echt uit valt.

Zondag zijn we naar de Efteling geweest. We hadden 9 kaartjes gekregen en hebben we mijn zus en haar gezin uitgenodigd of zij zin hadden om met ons mee te gaan.
Het was echt een super dag met mooi weer en we hebben alles kunnen doen wat we wilde. De meiden en ook wij hebben echt genoten. Deze dagen hebben we echt zo nodig. Even geen ziekenhuis, even niet ziek en gewoon leuke dingen doen net zoals andere gezinnen.







Elynn uitrusten op de bank na een super dag
Vandaag heeft oma Annie op Elynn gepast en zijn ze naar het ziekenhuis geweest om bloed  te prikken. Ik werd vanmiddag gebeld dat de kuur van a.s. woensdag doorgaat. Goed nieuws, hoe eerder hoe beter.

Vanmiddag een prachtig kado gekregen van de oma en opa van Aimée haar beste vriendinnetje. We waren echt blij verrast en zijn er heel blij mee. Gelijk opgehangen op een mooi plekje.

Morgen het huis een grote schoonmaak geven en alle was weg wassen en nog even genieten van thuis zijn en van zijn vieren.
Woensdag ga ik met Elynn weer het ziekenhuis in. chemokuur nummer 25. Wie had dat gedacht!

3 opmerkingen:

  1. kus voor jullie van christa

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sterkte met kuur 25 knuffel voor jullie allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Even opgeladen, zodat jullie weer vol goede moed de volgende kuur aan kunnen gaan.
    Heel veel succes bij chemokuur 25 !!!
    Liefs, een mama uit Brabant.

    BeantwoordenVerwijderen