In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 28 april 2014

Heerlijk weekendje weg

Al vorig jaar april had ik een aanvraagformulier gestuurd naar stichting Gaandeweg. Deze stichting organiseert en bekostigt een vakantie voor gezinnen met een kind met kanker of die daaraan is overleden.

Het was echter steeds niet gelukt om een datum te plannen. Nu had ik echt zo iets van we gaan nu echt een weekend plannen. Doordat de kuur een week zou verschuiven was dit weekend voordat de volgende kuur begint een super moment om te gaan. Elynn is uit aplasie en hoeven we daar geen extra rekening of voorzorgsmaatregelen voor te treffen.

We hadden gekozen voor Landal Stroombroek.
We hadden een prachtige bungalow en hebben ons super vermaakt.
Heerlijk elke dag gezwommen. De eerste dag hadden we het zwembad voor ons zelf. Elynn vond het de eerste dag nog eng en hield ons stevig vast in het water. Ze had zeker al 9 maanden niet meer gezwommen, maar de tweede dag durfde ze al weer meer los.
Wat heeft ze er van genoten. Zo heerlijk om haar zo blij te zien en te genieten van het water.

Een uurtje was echt lang zat voor Elynn.
Vrijdag en zaterdag was het prima weer.
Mijn broer, schoonzus en hun 2 kinderen zijn zaterdag gezellig op visite geweest en zijn we even Doetinchem in geweest om toch even op de vrijmarkt te lopen en wat mee te krijgen van Koningsdag.

Zondag hele dag regen en hebben we eerst gezwommen en toen lekker in het huisje ons vermaakt. Het was fijn om er weer even met zijn vieren uit te zijn in een andere omgeving.

Vandaag was de vertrekdag. De planning was om naar het land van Jan Klaassen te gaan, maar Aimée was niet lekker en moest meerdere keren spugen. We zijn dus maar gelijk richting huis gegaan.

Snel nu alles wassen, want morgen moet de koffer weer ingepakt worden voor chemokuur 27.

Maar dit hebben we in ieder geval weer mooi in de pocket!!!2 opmerkingen:

  1. Hoi Rob en Chantal, heerlijk om jullie zo met z'n vieren te zien, geweldig dat jullie zo kunnen genieten. Het is jullie zo gegunt!!!. Op naar ronde 27. Heel veel sterkte en succes. hans, carla, esme" en luke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn dat jullie een gezellig weekend hebben gehad!! Veel sterkte weer met de volgende kuur! Ik heb een kaartje gestuurd vandaag met Greetz... alleen is dat adres technisch best lastig, ik hoop dat hij aankomt!! Mieke

    BeantwoordenVerwijderen