In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 11 april 2014

Yes, genieten!

Vandaag mocht Elynn dan toch mee naar huis. Gisteravond heeft ze de laatste antibioticagift gekregen. Dus na akkoord arts konden we fijn op huis aan.

Het plekje op haar been is bijna weg, koorts is gehele opname weggebleven en verder ging het eigenlijk gewoon goed met Elynn.

Helaas is ze nog steeds in aplasie en tombo's < 10. Dit was te verwachten, aangezien toen de naald uit de pac gehaald werd ze bleef bloeden.

Rob heeft ons gehaald en waren ruim op tijd om Aimée op te halen. Vriendinnetje van Aimée kwam mee spelen.
Het samen spelen ging niet zo heel lekker en hebben we besloten om naar Oud Valkeveen te gaan.

Het was ontzettend rustig en Aimée en haar vriendinnetje konden zich heerlijk uitleven. Ook Elynn heeft genoten. Vooral in de boot, zo heerlijk die lach van Elynn. Een super geslaagde middag na een week ziekenhuis.



De oncoloog zou nog een plannetje maken hoe verder en wanneer de volgende kuur start.
Hij belt als het goed is maandag daarover.

Verder krijgt Elynn tot ze uit aplasie is nog medicijnen en elke dag een neupogen injectie. Er moet daarnaast wel 2 keer per week bloed geprikt worden. Ze heeft fysio 1 keer per week. Volgende week mag ze de spalk passen in het Amc.
Hopen dat Elynn snel uit aplasie is dan kan ze ook weer fijn een paar ochtenden naar school.
En hopelijk kunnen we voor de volgende kuur nog een weekendje weg. Ik ben er aan toe. Even met het gezin weg, weg van huis en weg van het ziekenhuis. Andere omgeving, samen  zijn en hopelijk 200% genieten.

Nu eerst maar even thuis weer opladen en weer genieten van het samen zijn thuis en ons inmiddels normale leventje oppakken.

2 opmerkingen:

  1. Heerlijk, samen genieten, weer een kuur doorstaan !
    Wat een kanjer is Elynn, wat een kanjers van ouders en zus !!!
    Liefs, een mama uit Brabant.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een rots is elynn toch! Ze is veruit de moedigste meid die ik weet te benoemen! Jullie zijn een prachtgezin! Ik hoop dat al jullie dromen mogen uitkomen!

    BeantwoordenVerwijderen