In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 22 december 2011

22-12-2011

Op dit moment is mijn moppie weer opgenomen in het zkhs. De afgelopen 2 dagen heeft ze zoveel gespuugd dat ze al aan het uitdrogen was. Dus aan het infuus en medicijnen. Ze was flink afgevallen van 12,5 kg naar 11,85 kg. Ze zit nog niet in aplasie (verminderde weerstand) dus morgen krijgt ze ook laatste chemo in d'r hoofd.

De eerste keer vond ik het moeilijk om het te zien, maar het valt gelukkig mee. De prik doet geen pijn. Ze halen eerst hersenvocht eruit en daarna spuiten ze de chemo erin. Als het maar helpt denk ik maar zo, maar wel erg om te zien wat mijn mooie meis moet meemaken.

We gingen vandaag naar het zkhs en verteld dat ze een prik in d'r hoofd zou krijgen en de laatste paar dagen hoeft ze daar ook niet meer om te huilen. Ze zegt dan steeds en niet prikje borstje he! Dus wij de hele tijd zeggen nee alleen prikje in hoofdje.

Alleen vandaag kwamen we dus de behandelkamer binnen en er moest eerst bloed geprikt worden. Dit wordt dmv een vingerprikje gedaan. Dus ze moest heel erg huilen. En daarna vond de arts haar toch heel erg afgevallen dat hij haar toch vocht wilde toe dienen en nog bloed wilde hebben om te bepalen of ze al uitgedroogd was. Dus toen moest ook prikje borstje.

Gelukkig wel eerstverdovende emla creme op de Port a cath. Dit is een kastje onder haar borst die is aangesloten op een grote bloedvat.  Dus ze moest flink gehuild. Gelukkig verzet ze er niet tegen dus het was gelukkig zo gedaan.

Nu is Rob bij haar in het zkhs, want Aimée had vanavond d'r eerste kerstdiner op school. Vorige week nog met Aimée wezen shoppen voor mooie kleren, dus wilde haar wel omkleden en haar wegbrengen.

Hopenlijk mag Elynn morgen naar huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten