In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 27 december 2011

27-12-2011

Vanochtend werd Elynn helaas weer vroeg wakker. Als eerste de sonde er weer in. Dus hup naar de behandelkamer. Elynn op schoot en de sonde er weer in. Ondanks dat Elynn het wel vervelend vind en er natuurlijk van moet kokken en spugen zat de sonde er snel in. Ze kreeg nu gelijk de kraal voor de ketting mee dus kreeg ze er intotaal drie. Ook voor de eerdere 2 keren.

Vervolgens de controles. Elynn woog vanochtend 12,2 kilo dus ze was al weer wat aangekomen, maar weet niet of het ook door het vocht komt wat ze via het infuus krijgt. De sondepomp onder begeleiding aangesloten en gelijk op 20ml per uur.

Elynn lekker gespeeld in de speelkamer en er kwamen mensen van het schilderproject met de kinderen schilderen.

Ze heeft lekker geschilderd en 2 schilderijen gemaakt. Daarna was ze moe en op bed gelegd voor een middagdutje. Sondepomp op 25 ml gezet. Rob en Aimée kwamen tijdens haar slaapje.

's Middags oma's en opa op visite. Ook gesprek gehad met de voedingsdeskundige over de sondevoeding. Morgen wordt de pomp en voedingen geleverd en krijgen we gelijk een instructie. Tevens krijgt ze morgen andere voeding en krijgen we een heel schema zodat op het laatst ze alleen 's nachts sondevoeding krijgt en overdags afgekoppeld is. We zijn voor de thuiszorg aangemeld voor de sonde.
Ik merk dat ik nog steeds weinig concentratie heb en snel ben afgeleid. Sonde bijna weer verstopt door medicijnen dus vanaf nu de medicijnen gewoon door d'r mond.

Ik ging om 4 uur naar huis met Aimée en Rob blijft bij Elynn slapen.
Met Aimée maar lekker een pizza gehaald.

Rob wel een aantal keren gesproken. Het blijkt uit bloedonderzoek dat Elynn wel in Aplasie is en dat betekent ook dat Elynn niet meer van haar kamer af mag. De verpleegster van gister zei dat ze er nog niet in zat. Wel vervelend want zo worden wij ook verkeerd ingelicht en er zijn nog heel veel dingen die wij nog niet weten. Dus dan verwacht ik dat de info die ik krijg ook de juiste is.

D'r vinger is gelukkig volgens de arts niet zorgwekkend, maar we moeten wel opletten op veranderingen. Elynn is aan de diarree dus ze zouden dat ook gaan onderzoeken of er een bacterie in zit. En helaas heeft Elynn weer gespuugd en ook haar sonde eruit gespuugd. Wel heeft de verpleeging gelijk de sonde weer in gebracht en zal die weer opgebouwd worden. Maar weer morgen afwachten, Elynn gaat niet eerder naar huis voordat ze 24 uur lang een gehele voeding heeft binnengekregen. Ook wanneer ze weer de sonde uitspuugt moet gekeken worden naar haar witte bloedlichaampjes want als die te laag zijn moet ze ook een transfusie. Afwachten maar weer. Morgen vroeg weer naar het ziekenhuis.

4 opmerkingen:

  1. Wat een toestand allemaal. Hopelijk mag Elynn snel weer naar huis. En dan geen complicaties meer. Duim voor jullie! Victor

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb net alles gelezen en vind het vreselijk wat jullie allemaal moeten meemaken. Wat een dapper meisje hebben jullie! Ook voor Aimee is het heel naar om mee te moeten maken hoe ziek haar zusje is. Hopelijk is Elynn snel van dat nare spugen af en mogen jullie lekker naar huis. Veel liefs, Carla xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Chantal,

    Ik volg je sinds ik las dat Elynn zo ziek is op de voet via facebook en Hyves....en kwam zo op je blog terecht.
    Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen...natuurlijk denk ik aan jullie!

    xx
    Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Beste Rob en Chantal,

    Wat een heftige tijd voor jullie alle 4.
    De onzekerheid, de opnames, niet samen kunnen zijn, Elynn die maar steeds moet spugen.

    Ik wens jullie alle kracht die jullie nodig hebben!

    Liefs Leonie Schultz

    BeantwoordenVerwijderen