In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

woensdag 28 december 2011

28-12-2011

Gisteravond laat Rob nog gesproken. Elynn was zo aan de diarree dat ze tot 4x toe schone kleren aanmoest en bed verschoond worden. Dus het was een heftig nachtje voor Rob helaas.

Vanochtend vroeg weer in het ziekenhuis want de sondepomp en spullen zou geleverd worden en we hebben uitleg gekregen over hoe we het moeten aansluiten en instellen etc.

Verder was het een rustig dagje. Zaalarts is nog even langs geweest, maar controles was verder goed. Elynn heeft waarschijnlijk een buikgriep/ virus en dat duurt gewoon een week. Zolang ze maar geen koorts gaat krijgen willen ze nu gaan werken aan ontslag, omdat thuissituatie voor Elynn toch het beste is om aan te sterken en je in het ziekenhuis eerder ziek wordt door al die ziekenhuisbacteriën.

Voedingsdeskundige nog langs geweest. Morgen stapt ze als alles vandaag goed gaat over op een andere voeding met meer calorieën en dan krijgen we een schema zodat op een gegeven moment Elynn alleen 's nachts voeding krijgt. 

's Middags met Aimée even naar buiten gegaan met de metro naar de Amsterdamse Poort.

Omdat Elynn in Aplasie is en waarschijnlijk virus ligt ze op volledige isolatie en mag ze niet van haar kamer af. Dan is zo'n dag erg lang en saai. Ze heeft bijna alleen maar Dora en Diego gekeken en heel even gespeeld. Af en toe zegt ze dat ze wilt rennen op de gangen, maar als ik vertel dat dat niet kan dan accepteert ze dat gelukkig wel.

Verder krijgt ze 4x per dag medicijnen, maar verder gebeurt er niks.

Vandaag weer kaarten binnengekregen. Het begint al gezellig te worden. Leuk dat Elynn er ook steeds naar kijkt.


Verder geen visite vandaag.

Rob had geluk heeft hij lekker met Aimée bij mijn zus gegeten. Ik heb een pistoletje kipkerrie op, ook lekker. De spaghetti van het ziekenhuis was echt niet te eten.

Morgen om 9 uur een belafspraak met de anesthesist over de MRI onder narcose van 3 januari. Dat is volgende week gewoon alweer. Nu ik eraan denk begin ik toch wel erg zenuwachtig te worden.

Nog foto van de kunstwerken die Elynn gister gemaakt heeft.

1 opmerking:

  1. Beste Chantal en Rob
    Ook ik heb jullie blog gelezen, knap dat jullie alles opschrijven. Vreselijk dat jullie mooie dochter dit doormaakt, zo oneerlijk.
    Ik wil jullie allen heel veel sterkte en kracht toewensen.

    Liefs daisy (vriendin van sabine)

    BeantwoordenVerwijderen