In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 24 december 2011

24-12-2011

Het is kerstavond en ik zit alleen met computer op mijn schoot in een box in het Amc. Elynn ligt inmiddels lekker te slapen. Vanochtend werden we nog lekker wakker in onze eigen bedjes, maar helaas alles wat Elynn tot zich nam spuugde ze er vrijwel direct weer uit.

Rob heeft vervolgens weer contact opgenomen met het Amc en werden om 11 uur verwacht. Gelijk spullen gepakt. Aimée naar opa en oma en wij door naar het Amc.
Arts heeft haar onderzocht maar zag er allemaal goed uit. Controles gedaan, gewicht is nu 11.8 kilo. We waren vergeten door de haast om emla creme op haar borstje te smeren. Dus mochten het gelukkig nog in het zkhs doen.

We liggen weer in box 232. Dit is ook de kamer waar ze de eerste opname in lag. Hij is nu leuk versierd. Er lagen 2 kaarten in de postbak dus die kunnen we ook gezellig ophangen.

Vandaag zijn er gelukkig ook een paar kinderen met ontslag lekker naar huis met de kerst, maar er liggen nu intotaal toch nog 6 kindjes en ouder die de kerst moet doorbrengen op deze afdeling.

Prik in PAC ging opzich goed. Ze heeft wel even gehuild maar viel gelukkig allemaal wel mee. Nu aan het vocht en ze krijgt nog een middel tegen uitdroging.

Verder de middag in de speelkamer rondgehangen. Mijn moeder en de ouders van Rob met Aimée kwamen op bezoek Er was een bezoeker die kerstliedjes speelde op de piano en verpleegster deelde lekkere hapjes uit. Ook kwam er een mevrouw met een doos vol knuffelberen voor de kinderen. Heb niet gevraagd waarom, maar vond het echt een super lief gebaar.

Rob had al een vermoedde dat we de kerst in het Amc moesten doorbrengen en ik probeerde positief te blijven. Gister nog alle kadoos ingepakt voor de kids. Vanavond zou Deborah en Hans bij ons thuis voor ons koken, maar tja nu zit Rob en Aimée bij  hun te eten en ik zit hier.

Morgen met Aimée en mijn familie naar het spoorwegmuseum. Besloten toch maar te gaan en Rob is dan bij Elynn. Hij zal hopelijk vast wel visite krijgen.
Wel zal Elynn morgen waarschijnlijk een sonde krijgen omdat ze sinds de tweede chemokuur bijna niks heeft gegeten en nu toch wel blijft afvallen. Ik wil geen strijd om het eten en drinken. Ze moet al een veel ergere strijd leveren en daarvoor moet ze wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen. Ook is het toedienen van medicijnen makkelijker want dat kan dan ook via de sonde. Ik ben benieuwd. Ik zal er waarschijnlijk niet bij zijn. Het zal wel even wennen zijn Elynn met een slangetje in haar neus en ook zullen mensen op straat haar meer gaan aankijken maar ach het is niet anders.
Lekker belangrijk!

Fijne dagen
Ben benieuwd hoe de kids de kadoos gaan vinden. Elynn krijgt in iedergeval een super mooi houten keuken van kidkraft en Aimée een mooie houten poppenhuis ook van kidkraft. Papa moet alles dan nog wel in elkaar zetten :-)

2 opmerkingen:

  1. wat een verhaal weer chantal en rob...wel een hele mooie site voor elynn... en goed voor julie allemaal om het later weer eens terug te lezen.. sommige dingen worden zo gewoon maar dat is het niet..hoop dat er nog heel veel positieve verhalen bijkomen over deze geweldige stoere meid...groetjes van ons allemaal rens ingrid esmay en mylan...

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Chantel en Rob

    Ik hoorde van Ingrid dat er een blog is van Elynn. Heb het gelezen. Wat moeten jullie en zeker Elynn een hoop meemaken. Hopelijk gaat het nu met de sondevoeding beter. Kan Elynn een beetje aansterken.Blijf je volgen en wens jullie allemaal heel veel sterkte. Geef Elynn een dikke kuffel van ons.

    BeantwoordenVerwijderen