In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 29 december 2011

Thuis

Jee we zijn thuis. Deze spoedopname was vanaf zaterdag. Vanochtend vertelde de verpleegster al dat we als alles goed zou gaan we vanmiddag naar huis mochten gaan.

We hebben de nieuwe sondevoeding aangesloten. Er moest weer bloed geprikt worden en de zaalarts kwam nog even langs.

De Pm'er (pedagogische medewerkster) kwam langs om de ketting aan te vullen.

Eind van de ochtend nog een gesprek gehad met de maatschappelijk werkster. Deze probeert elke opname even langs te komen en te kijken hoe het met ons gaat en of er praktische dingen zijn waar we tegen aanlopen en zij ons daarbij kan helpen.

Voedingsdeskundige nog even langs geweest om schema door te nemen om de snelheid op te voeren van de pomp zodat Elynn straks alleen 's nachts voeding krijgt.

Om 2 uur kregen we groen licht dat we weg mochten. Heerlijk naar huis met alle spullen.

Elynn vond het ook echt heerlijk. Gelijk naar boven om haar keukentje te zien op haar kamer die ze van de kerstman heeft gekregen. Ze heeft al lekker met Aimée gespeeld.
En ze heeft genoten van het douche, want zolang de PAC (Port a Cath) is aangeprikt en ze aan het infuus zit mag ze niet douchen dus ze heeft echt heerlijk genoten.

Tot de MRI van 3 januari geen verdere afspraken dus maar hopen dat alles goed gaat nu met Elynn zodat we fijn even als gezin kunnen genieten. Ik wil niet ook nog eens met Oud & Nieuw in het ziekenhuis doorbrengen.

Zolang alles goed gaat met Elynn en er niets te melden is zal ik niet dagelijks iets schrijven.

Iedereen alvast een fijne jaarwisseling.

2 opmerkingen:

  1. Wat fijn dat jullie naar huis mochten en idd hopen dat het zo blijft tot de volgende geplande opname. Hoop dat het spugen snel over is en dat ze weer aan gaat sterken. Heel veel liefs! xx Carla

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Chantal en Rob, ik blijf het wel en wee van Elynn (en uiteraard ook van jullie) volgen. Wat fijn dat ze weer thuis is. Hartelijke groeten Joke V

    BeantwoordenVerwijderen