In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 8 maart 2012

Morgen 5e chemokuur

Morgen start alweer de 5e chemokuur kuur A. 8 dagen chemo krijgt ze weer in haar kleine lijfje.

De afgelopen kuur en de weken daarna gingen gelukkig goed. Elynn heeft geen koorts gekregen en we hebben maar 1x de sonde moeten vervangen. Ook geen bloedtransfusie. Verder wel dan de MRI en het spannende moment van de uitslag. En wat was het fijn om te horen dat de chemo nog steeds hun werk doen en we dus door kunnen gaan met het protocol.

Elynn is vrolijk, bewegelijk en brabbelt lekker. Af en toe heeft ze zo haar kuren en dan is ze boos en gaat in een hoekje staan.

Verder is ze de hele tijd aan het praten in een speelgoedtelefoon en heeft hele verhalen wat ze heeft meegemaakt en gaat doen. Ook is ze ons steeds aan het prikken. Pleister afhalen, schoonmaken, 1, 2, prik en klaar. Dan nog verbandje en pleister.
We proberen haar van te voren altijd uit te leggen wat we gaan doen. Dan zeggen we van "morgen weer naar ziekenhuis en wat gaan we dan doen" en dan zegt ze prik hoofdje en prik borstje en dan is het klaar. Ohja ze zegt wel dan dat ze moet huilen. Ook vertellen dat ze moet blijven slapen en niet mag douchen en dan is het goed.
Ben zo trots op mijn meisje. Wat ze allemaal moet meemaken en dat ze het allemaal gewoon laat gebeuren.

Van het weekend zaterdag verjaardag van de opa van de kids en zondag zijn we met mijn opa en familie uiteten geweest bij LEUK in Bussum.

Hier een paar foto's van de meiden.


Nou hopen dat ze van deze kuur ook weinig last en bijwerkingen heeft.

4 opmerkingen:

  1. Heel veel succes en sterkte en dat het maar weer zo goed mag gaan!!
    Dikke x
    El

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat eem dapper en sterk meisje hebben jullie toch...wat ze allemaal al niet moet meemaken in haar jonge leventje! Ook voor jullie als ouders heb ik alle respect...

    Ik hoop dat deze kuur zijn werk goed doet en dat ze er weer weinig last van zal hebben...

    X
    Desiree

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heel veel sterkte voor jullie allemaal. Ik hoop dat ze deze kuur ook goed doorkomt.
    Chantal, wat knap en goed dat je alles opschrijft. Jullie zijn allemaal erg krachtig en moedig!

    Liefs
    Daisy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi, hoi. Het is echt een wonderkind hoor. Succes maar weer de komende dagen. Hopen maar dat ze er net zo goed door komt als bij de vorige. Victor

    BeantwoordenVerwijderen