In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

donderdag 26 september 2013

Dag 3

We zijn over de helft van de kuur heen.

Vanochtend werd ik even wakker. ik hoorde Elynn en zag de zuster de tv aan doen voor Elynn. Ik dacht dat het al de ochtenddienst was, maar toen ik op mijn telefoon keek was het pas half 6. Ik heb toen nog maar even mijn ogen dicht gedaan.

Na het ontbijt zijn we naar de gang gegaan. Vandaag kwam er een bakker op de gang om met de kinderen brood te bakken. Helaas mag Elynn als chemo inloopt niet van de afdeling af. Gelukkig had 1 van de pm-ers ook brooddeeg in de speelkamer neergelegd. Elynn had er niet zoveel zin, maar heeft toch 1 broodje gemaakt. Daarna ging in de oven en ik heb het 's middags heerlijk opgegeten.


Vandaag is het weer druk op de afdeling met patientjes vooral in dagbehandeling. Onze kamergenoot mag vandaag ook weg, alleen krijgen we wel gelijk een nieuwe.

Elynn struikelt vandaag ook in de gang, maar valt keihard met haar hoofd tegen een leeg bed die daar staat.
Elynn hoeft niet te huilen, maar het doet haar wel pijn. Arts komt nog wel even kijken en voelen, maar de trombo's waren maandag nog goed dus er hoeft verder geen actie te worden ondernomen.

Mijn broertje en zijn 2 dochtertjes komen gezellig langs en ook opa Joop komt 's middags langs.

Elynn gaat eind van de middag weer even slapen. Vandaag krijgt Elynn een kaart van haar kleuterklas. Toch wel erg leuk en inmiddels al weer een aantal kaartjes gekregen deze kuur.

Rob komt gezellig met Aimée eten bij ons. Fijn om Aimée weer te zien.
Net een heerlijke massage gekregen. het is nog een pilot, maar ik hoop dat ze het er wel in blijven houden.
Ouders hebben ook ontspanning nodig tijdens het verblijf in het ziekenhuis. Het zijn zware, lange dagen en erg vermoeiend.

Morgen na de chemo gaan we weer lekker naar huis en dan zaterdag in dagbehandeling de laatste chemo's en dan zit deze kuur er ook weer op.

1 opmerking: