In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 23 september 2013

Nog even

Een heerlijk weekendje was het voor Aimée afgelopen weekend.

Zaterdag was dan eindelijk haar kinderpartijtje. Ze heeft uiteindelijk 6 meisjes uit haar klas uitgenodigd.

Ze moest zaterdagochtend wel eerst naar streetdance en daarna nog even wachten tot 1 uur. Wachten duurt dan natuurlijk hartstikke lang. Het was een gezellig, maar druk feestje.

Zo blij dat mijn vriendinnen er waren om te helpen, want op 7 meiden letten die allemaal wat anders doen en willen, heb je in je eentje ogen en oren te kort. Ze hebben taart gegeten, kadootjes verstopt, geknutseld en spelletjes gespeeld en toen was het feestje weer afgelopen.

's avonds bleven gezellig mijn vriendinnen eten en hun partners schuifde ook aan.

Zondag was het de fanclubdag van Sita. Inmiddels heeft Aimée Sita al een paar keer mogen ontmoeten en is daar helemaal fan van.

Hoe leuk was het dan ook dat er een fanclubdag werd georganiseerd en dat we naar de try out van de musical Assepoester mochten gaan. Aimée had een mooie tekening voor Sita gemaakt, armbandje, lipgloss en haar traktatie voor Sita ingepakt en gegeven. Het was een leuke ochtend/ middag en Aimée heeft zelfs de quiz gewonnen. Wauw en wat was Aimée blij en trots.




Zo fijn om haar zo te zien genieten en stralen.

Deze ochtend gaat Rob met Elynn naar het ziekenhuis om bloed te prikken. Vanmiddag horen we of de kuur van morgen doorgaat. Hier ga ik wel vanuit.

Dus vandaag kan Elynn na het prikken nog even naar school en dan weer even een tijdje niet helaas. Het gaat nog steeds ontzettend goed met Elynn. Lekker vrolijk, flink aan het praten, ze krijgt meer geduld en luistert beter. Ook eet ze weer ontzettend goed.

Tja en dan is daar alweer de volgende chemokuur die haar weer helemaal kapot maakt. Ik moet er maar niet teveel aan denken, want het maakt me erg verdrietig. Helaas hebben we ook geen andere keus. Zoals Elynn nu is hoop ik dat ze nog heeeeel lang bij ons is.

2 opmerkingen:

  1. als elynn in zieken huis aan komt lig er als het goed is al post voor haar klaar .
    gr van bo

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wij hopen net als jullie dat elynn nog heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel lang bij jullie en opa,s en oma,s is <3

    BeantwoordenVerwijderen