In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 29 oktober 2013

De zoveelste MRI

Vandaag moesten wij ons om 9 uur melden bij het dagcentrum. Elynn is vandaag 3e van de lijst.
Het kindje voor ons gaat naar boven als we aankomen. Leuk een bekende van de afdeling. Even snel bijgekletst.

Dan is het wachten geblazen tot je naar boven mag naar de wachtruimte van de MRI. Even temperaturen, papieren doornemen en Elynn krijgt een naambandje om haar pols.

Als we dan naar boven mogen, is het wachten in de wachtruimte van de MRI tot de anesthesist je binnen roept. Dit is inmiddels een bekende anesthesist, die we bij bijna elke MRI hebben en het gaat altijd super snel en goed. Rob tilt Elynn naar de MRI en legt haar goed. Daar wordt het narcosemiddel ingespoten. Elynn slaapt binnen 10 seconden.

Dan mogen we 45 minuten wachten, want zolang duurt ongeveer de MRI. We gaan even naar het plein en halen wat te drinken en te eten.
Op tijd nemen we weer plaatst in de wachtruimte. Het nieuwe kindje wordt ook boven gebracht en dan worden we geroepen en mogen we bij Elynn die nog een half uur haar roes mag uitslapen.
Het is dan ook zo'n 45 minuten verder dat je dan weg mag en ook plaats moeten maken voor het volgende kindje.

Elynn blijft de hele middag duf en blijft maar knikkebollen op de bank. Op de vraag of ze naar bed wilt of op de bank wilt liggen blijft ze met nee beantwoorden. Langer dan 10 seconden blijven haar ogen niet dicht. Ze blijft tegen de slaap vechten.

Vanmiddag is eindelijk de driewieler gebracht. Helemaal aangepast aan Elynn en met een duwstang. Zo wordt ze hopelijk wat actiever en zit ze niet de hele tijd in de buggy en straks de rolstoel als we boodschappen gaan doen.

Ondanks dat ze moe is zijn we net even buiten geweest om een rondje bij ons achter te fietsen en het gaat super goed. Dus als het droog is kan ze mooi elke dag lekker gaan fietsen.

Morgen en overmorgen gaat Elynn weer naar school en dan hebben we vrijdag een poliafspraak met de oncoloog voor de uitslag. Daarna ook nog een audiogram of ze nog geen gehoorbeschadiging heeft opgelopen.
Nu dus weer paar dagen in de zenuwen voor die gevreesde uitslag. Ik hoop zo dat het nog stabiel is. Met Elynn gaat het nog steeds super goed dus hopen dat dit ook uit de MRI blijkt.

2 opmerkingen:

  1. Wat waanzinnig spannend allemaal weer! Maar wat een mooie fiets voor jullie meid!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik voel met jullie mee , het zijn moeilijke tijden

    BeantwoordenVerwijderen