In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 3 maart 2014

Het gaat goed.

Gisteren heeft Elynn 2 bloedtransfusies gehad. De witte bloedplaatjes voor de stolling van het bloed en 1 voor de rode bloedcellen. Ze zag ook erg wit en inmiddels ook flink blauw.

Ze heeft gister nog wel koorts gehad, maar daarna gelukkig niet meer.

Gisteravond de kralen aan de kralenketting geteld. 1094 stuks. Bijna 1094x vervelende handelingen, prikken, scans, opnames, chemo etc.


Elynn was vanochtend lekker vroeg wakker, maar wel gelijk erg vrolijk. Het zag er somber uit buiten, maar ik had hier binnen mijn eigen zonnestraaltje.

Vanochtend moest er weer bloed geprikt worden. De vpk probeerde bloed uit de pac te halen alleen lukte het helaas niet. Er moest dus toch een vingerprik gedaan worden.

Later bleek dat de ontstekingswaarde toch omhoog is gegaan ondanks de antibiotica. Hb en trombos wel iets hoger, maar alweer aan het dalen.

Verder heeft Elynn de hele dag gespeeld en ook de kralenketting weer bijgewerkt. De pm-er had een speciale kraal gemaakt voor de 25ste chemo. Ook deze heeft Elynn eraan geregen.

Vanmiddag gekeken bij de tv-uitzending van Emmatv. Daar was een goochelaar. Elynn wilde van de zijkant meekijken en heeft ook even met het toverstokje gezwaaid.
Was er maar een toverspreuk, zodat we alle zieke kindjes beter konden toveren. Wat zou dat toch fijn zijn.

4 opmerkingen:

  1. 1094x een stoere meid geweest, 1094x hebben jullie als ouders haar daar goed in begeleid. 1094x maakt ook grote zus Aimee er het beste van. Jullie mogen enorm trots zijn op jullie gezin dat jullie je er zo doorheen slaat!!! Veel sterkte weer.
    groeten uit Alkmaar

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een indrukwekkende hoeveelheid kralen zeg...........om stil van te worden! En wat lief die mooie kraal voor kuur 25!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Met recht een kanjer ketting voor een super KANJER!!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. nou een kanjer ben je en ook jou paps en mams en je zus aimee

    BeantwoordenVerwijderen