In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zaterdag 1 maart 2014

Koorts

Het was weer wachten op de koorts en het kwam zelfs iets eerder dan verwacht.
Woensdag al een grote blauwe plek op haar been en sinds vandaag ziet ze erg wit en vanochtend al 39.1.

Eet en drinklust al stukken minder en veel gapen. Ja Elynn zit nu al wel in aplasie en dan nu ook koorts erbij.

Rob dus vanmiddag de dienstdoende kinderarts gebeld. Nee Elynn is niet ziek ziek. Gelukkig geen diarree of spugen, maar wel koorts en ziet wit. Ook is haar kontje al weer flink stuk. Dus Rob en Elynn naar het Amc.

Aimée en ik zijn thuis gebleven en zijn even naar verjaardag van nichtje Kyra geweest die 1 jaar is geworden.

Zo jammer dat Rob en Elynn vervolgens uren op de spoedeisende hulp zitten terwijl je al weet, ze heeft koorts en zit zeker in aplasie.

Ook in het Amc is koorts gemeten 38.9 en ontstekingswaarde waren verhoogd. Elynn zit diep in aplasie en hb is 5.2. < 5 betekent bloedtransfusie en trombos < 10. Deze uitslag was niet verrassend want er zat al de hele dag bloed bij haar neusje en die grote blauwe/zwarte plek op haar been.

Inmiddels heeft Elynn gelukkig een kamer op f8 en heeft ze de eerste antibiotica gift gekregen. Ook hebben ze hersenvocht afgenomen en wordt op kweek gezet.

Vanmiddag ging de bel. Collega van Rob en zijn vrouw kwamen een tas afgeven voor de meiden. Wauw wat een verrassing en op een goed moment. Aimée mist papa en huilt af en toe. Nu heeft ze weer een prachtig kado gekregen en het kado voor Elynn neem ik morgen mee naar het ziekenhuis. Heel erg bedankt!!

Nu maar hopen dat de antibiotica aanslaat en Elynn over 5 dagen weer mee naar huis mag.

3 opmerkingen:

  1. He bah wat naar voor jullie allemaal weer. Wat een tegenvaller, en zo snel al! Ik duim voor jullie dat de AB snel aanslaat en ze weer naar huis mag, sterkte maar weer, en wat was ze een ster op TV zeg, zo lief))

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ach wat zo'n meisje toch allemaal moet doorstaan. Heel veel sterkte en hopen dat ze inderdaad over 5 dagen weer naar huis mag. In gedachten ben ik bij jullie. Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laten we hopen dat de antibiotica goed werkt en dat Elynn ervan zal opknappen, het liefst zo snel mogelijk. Sterkte voor Aimee, jullie en Elynn zelf natuurlijk!

    BeantwoordenVerwijderen