In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

dinsdag 22 mei 2012

Morgen naar huis

Vanochtend was Elynn al vroeg wakker en wat gaat zo dag dan langzaam als je de hele dag in de kamer moet blijven.

Om 10 uur was ik het alweer zat. De verpleegster vertelde dat woensdagavond de laatste antibiotica gegeven zou worden dus dat we donderdagochtend naar huis zouden kunnen. Pfff nog een dag extra.

Zaalarts kwam nog even langs om te kijken hoe het met Elynn ging en ging haar even onderzoeken.

Gelukkig stonden daar geheel onverwachts oma Annie en tante Deborah voor de deur en niet veel later mijn broertje Martijn.
Kregen we toch nog even gezellig bezoek.

Een andere zaalarts kwam langs en die vertelde dat Elynn wel uit aplasie is en dat er nog niets uit de bloekkweken zijn gekomen en omdat Elynn verder niet ziek oogt krijgen we morgen een ander antibiotica alleen 's morgen zodat we daarna lekker naar huis mogen gaan. Ook hebben ze plek nodig voor andere kindjes dus hebben wij daar nu geluk van.

Na het middageten viel Elynn in diepe slaap. Ook ik ging even lekker een dutje doen totdat Simone en Roderick in de kamer kwamen. Elynn sliep lekker verder en ook nog toen ze weggingen.

Opa Joop en Rob waren er rond half 4. Elynn werd pas rond half 5 wakker. Gelukkig mocht Elynn weer even los en naar beneden. Daar hebben we lekker buiten een rondje gelopen. Gegeten in de kantine, daarna een ijsje en nog een rondje buiten.

Toen we weer op de afdeling waren heeft Elynn nog even in de speelkamer en op de gang gelopen.

Daarna is de maagsonde vervangen. Hij zit er nu 5 weken in en met 6 weken moet de sonde vervangen worden. We zijn dan thuis dus het leek ons nu een mooi moment.
Het was wel weer even vervelend voor Elynn en bij de 2e keer ging het gelukkig goed.

Ze ligt nu wel op bed maar is nog niet echt moe na de lange middagslaap.

Morgen nog een bloedonderzoek, antibiotica en dan hup lekker naar huis. Nog even genieten van het mooie weer en van elkaar.

Van het weekend veel boodschappen doen voor Rob z'n verjaardag aanstaande maandag. Paar leuke dagen voor de boeg.

En even Aimee tijd want de afgelopen dagen was ze weer veel bij de oma's.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten