In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

zondag 18 november 2012

De afgelopen dagen

Het gaat goed met Elynn. Gelukkig nog steeds geen last van de chemo en is lekker vrolijk. Ook blijft ze goed eten en blijft ze er goed uit zien.

Ook Aimée vermaakt zich prima op de afdeling en speelt met verschillende patiëntjes of met broers en zussen van andere patiëntjes.

Gisteravond mochten ze op de afdeling schoentje zetten en gingen ze liedjes zingen in de speelkamer. Ook bij het Rmdhuis mocht er schoentje worden gezet. Dubbel op dus vandaag.


Aimée lag gisteravond lekker vroeg op bed. Vanochtend toen ze wakker werd gelijk voor de deur kijken of er iets in d'r schoentje zat natuurlijk.
Echt heerlijk deze tijd van het jaar.

Toen we de afdeling opkwamen was Elynn ook al wakker. Vandaag is ook de intocht van Sinterklaas in Amsterdam. Er gaat vanuit het Amc een bus met pieten en kindjes van het zkhs daar naar toe. Elynn mag helaas niet omdat ze chemo heeft en Aimée kon ook helaas niet. Bus zat vol.

Vanmiddag kwam mijn vriendin me ophalen, want we gingen naar de musical Aspects of love. Ja ondanks dat mijn dochter chemo heeft ga ik nog naar een musical. Voordat iemand over mij gaat oordelen. Ik heb dat gewoon af en toe nodig. Een middagje voor mezelf. Even uit het ziekenhuis of van thuis om mezelf op te laden.

Rob bleef bij Elynn en ook mijn schoonouders kwamen langs dus Elynn is gewoon al die tijd met haar papa en in goede handen van het ziekenhuis.

We zaten op rij 1. Even dachten we dat 1 van ons in de orkestbak moest gaan zitten, want de stoelnummers klopte niet meer, maar gelukkig bleek het allemaal in orde. Ik was van te voren bang dat ik nogal emotioneel van het stuk zou zijn, maar gelukkig viel het mee.

Na de voorstelling wilde ik direct weg. Alleen had mijn lieve vriendin wat van te voren geregeld dat na de voorstelling ik met Roman van der Werff op de foto mocht. Ze was heel sneaky aan het doen en toen ik terug kwam van het toilet stonden Ernst daniel smid, zijn dochter en Roman van der Werff bij haar.
Dus met Roman op de foto en een handtekening en ik was zo blij als een kind. Fantastisch toch! en lief dat ze het geregeld heeft. Ben nogal fan van Roman. Vooral na de musical Zorro.

We hebben daarna nog lekker sushi gegeten en toen heeft ze met weer in het AMC afgezet. Mijn zus, man en kids waren er ook gezellig nog even. Elynn was nog wakker.

Nu inmiddels ligt ze al weer lekker te slapen.
Ik ga nog even nagenieten van de middag.

7 opmerkingen:

  1. Niemand gaat en zeker niemand mag oordelen. Die tijd heb je gewoon nodig, om je weer op te laden voor de realiteit van de dag. De realiteit die niemand met je wil delen. Dus.....doen, echt doen. Heel veel ....tja, succes, sterkte??? Wat wens je een mama, papa, zus, familie in deze realiteit. Hoop dat iedereen aan jullie denkt en power geeft. Zeker de kleine meid. Hartelijke groeten van Sonja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn dat je vriendin dat heeft geregeld je moet je niet schuldig voelen je doet het super goed met jullie dochters
    Ook fijn dat je er van kon genieten
    Veel succes en sterkte verder
    gr van een oma (olga)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Marinette, moeder van Chris18 november 2012 om 23:21

    Voel je niet schuldig, ga je niet verdedigen! Mensen in een normale situatie hebben dit soort dingen nodig, ouders in een moeilijke situatie des te meer! En zeker zoals bij jullie, als het al een jaar duurt! Hopelijk heb je genoten en voel je je weer een beetje opgeladen! Ook voor Rob hoop ik dat hij af en toe iets leuks doet, waarvan hij weer energie krijgt, want och, wat hebben jullie veel energie nodig voor het hele traject! veel sterkte weer.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. raar dat je denkt dat je je moet verantwoorden,het is een zware tijd voor jullie allemaal en af en toe moet er een adempauze zijn anders kan je dit onmogelijk volhouden ik vind het het juist heel knap dat je tijd voor jezelf weet te maken en al diegene die dit niet snappen behoren niet tot de groep mensen waar je mee wilt bezig houden

    BeantwoordenVerwijderen
  5. lieve Chantal
    ik weet wat je doormaakt... voel je niet schuldig, nergens goed voor...vanuit deze beleving put je wellicht kracht om de strijd aan te blijven gaan en je lieve kind te steunen in haar gevecht...het was een eer dit voor je te hebben mogen regelen dikke kus van ons allemaal Ernst Daniel

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lieve Chantal
    Wat ben ik blij voor je dat je deze fijne middag hebt meegemaakt!
    Ik sluit me bij de vorige sprekers aan, je hoeft je niet te verdedigen. Wordt soms een beetje moedeloos als ik ouders van gezonde kinderen hoor klagen dat ze tijd voor zichzelf nodig hebben, omdat ze het zo druk hebben. Mensen in dezelfde omstandigheden als jullie DIE hebben af en toe een pauze nodig.
    Veel liefs, margret

    BeantwoordenVerwijderen
  7. de negatieve reacties die je kreeg toen je naar soldaat van oranje ging moet je achter je laten. Het gaat om jullie viertjes en niet om alle anderen. Geniet als je kunt zodat je er ook volop kunt zijn als het zwaarder is voor jullie. Hopelijk kun je ook nog een keertje met rob naar soldaat.

    BeantwoordenVerwijderen