In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 5 november 2012

Maandag 5 november 2012

Aimée had gister nogal moeite om in te slapen. Na een week moet ze weer in haar eigen bed slapen. Dus uit eindelijk lag ze toch tussen ons in.

Vanochtend gewekt door de sondepomp. Elynn wilt eigenlijk nog wel even door slapen, maar we moeten op. Aimée moet weer naar school.

Oma Annie komt. Ik kan dan Aimée naar school brengen en blijft oma even bij Elynn. Daarna gaan we naar het Amc. Helaas file, maar gelukkig rijdt het toch wel door.

Elynn moet vandaag weer aangeprikt worden. Normaal loopt ze bijna rennend de behandelkamer in. Nu wilt ze niet en begint te huilen. Ach meisje toch, het is ook niet zo gek. Eindelijk een beetje weerstand.
Uiteindelijk gaat ze wel. Als ze op de behandeltafel ligt mag haar jurk niet omhoog. Toch nog even een beetje weerstand. Het prikken gaat gelukkig hardstikke goed. Er wordt gelijk bloed afgenomen voor het lab.

Antibiotica wordt gelijk aangehangen.

Er is nog wat problemen met de transfer, verzekering en de levering van de antibiotica van onze apotheek.
Ik zeg dat ik het ook niet erg vind om naar ziekenhuis Tergooi te gaan voor de antibiotica. Vorige keer is het ook prima verlopen dus als dat geregeld kan worden is het ook goed.

Als de antibiotica erin zit en gespoelt gaan we richting huis.

We moeten nog even langs de apotheek en dan wat boodschappen.

Pas eind van de middag wordt ik gebeld door het Amc. Elynn is uit aplasie, dus we kunnen in iedergeval stoppen met de sdd medicatie. Tergooi is gelukkig geregeld en we mogen ons morgen om 11 uur melden tot en met donderdag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten