In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

maandag 12 november 2012

maandag 12 november 2012

Vandaag staat weer een gehoortest op het programma. Gister al begonnen om Elynn voor te bereiden.
Als we bij het Amc aankomen vraagt Elynn of ze naar de speelkamer mag.
Nee Elynn we gaan niet naar de afdeling. Vrijdag weer, ohh vrijdag zegt ze dan.

We komen optijd aan. Elynn vermaakt zich wel. De afgelopen dagen begint ze weer erg goed te eten. Hapjes brood, snoep, koekjes, fruit etc. Anders neemt ze een hapje en spuugt het eigenlijk direct weer uit. Ook drinken gaat weer erg lekker.

De gehoortest gaat goed. Elynn moet poppetjes in de bus doen als ze een piepje hoort. Af en toe wacht ze erg lang, maar ik begrijp dat er dan wel een piepje is geweest. Ze doet hartstikke goed mee.
Als de gehoortest klaar is vertellen de dames dat het gehoor nog steeds goed is. Ze dachten inderdaad dat ze een zachtere toon af en toe niet hoorde, maar bij een andere test was alles wel oké en die is wat betrouwbaarder.
Dus positief.

Na het bezoek gaan we nog even langs oma Annie.

Eind van de dag werden we nog gebeld door een kinderarts van het Amc hoe het met Elynn ging en ze wilde het hebben over de SDD medicatie. Ze willen weer colistine voorschrijven. Toen Elynn deze eerder kreeg moest ze bij elke spuit spugen. Zodra het door de sonde gespoten werd kwam het er bijna gelijk weer uit en vaak kwam ook de sonde mee.

Nu gaat eigenlijk alles goed. Alleen de bacterie die Elynn had reageert beter op colistine. Vrijdag wordt er een extra bloedkweek genomen om te kijken of de bacterie weg is. We zullen het vrijdag wel horen of de medicijnen toch aangepast moeten worden. We hopen van niet.

Van het weekend een heerlijk weekend gehad. Zaterdag bezoek van familie en zondag met het gezin die we ontmoet hebben in het WKZ vorig jaar zijn we naar kidzcity geweest. We zouden een soort van reünie houden. Helaas kon het andere gezin op het laatste moment niet mee.

We hebben echt een leuke dag gehad. De kinderen hebben zich vermaakt. Elynn was niet moe te krijgen. Van de hoge glijbaan af en heel vaak in de draaimolen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten