In loving memory Elynn

In loving memory Elynn

vrijdag 16 november 2012

Kuur 14 gestart

De kuur is weer gestart. Vanochtend nogal gehaast. We moesten om 10 uur aanwezig zijn. We zijn er al om half 10. Er is nog geen plek vrij. Er moet nog schoon gemaakt worden. Elynn vermaakt zich prima. Haar gezichtje erg rood.

Er worden controles gedaan. Ze wordt gewogen en temperatuur is nu al 37.6 graden. Kweken moeten genomen worden.

Om half 12 mag elynn de behandelkamer in. De arts komt elynn nakijken of de chemo door mag gaan. Deze mag gelukkig door gaan.

Aanprikken gaat gelukkig weer helemaal goed. Er wordt extra bloed afgenomen om te kijken of de bacterie helemaal weg is.

Na de chemo in haar hoofd is elynn moe en wilt ze slapen. Ze ligt in eerste instantie op een 2 persoonskamer.  Als ze wakker is mogen we gelukkig naar een 1 persoonskamer.

In de middag komt opa joop aimee brengen. We halen wat boodschappen en checken in het  rmdhuis.

Met elynn gaat het erg goed. Ze is vrolijk en actief. Ook het eten en drinken blijft goed gaan.

Net kwam iemand van emmatv weer op de afdeling en aimee wilt en mag weer in de uitzending zitten. Ze gaan lingo spelen met 4 letter woorden.  Hahaha ben benieuwd.

De oncoloog liep nog over de afdeling. Rob spreekt hem natuurlijk gelijk aan. Hij vertelt dat toevallig hij vanochtend een mail heeft gehad van de assistent van de radioloog. Ze zagen het op dit moment nog niet zitten om te bestralen. Pas vanaf 5 jaar maar ja dat duurtnog 2 jaar en om 2 jaar door te blijven gaan met chemo. Tenminste als die aan blijft slaan natuurlijk is erg lang.
Oncoloog was niet geheel tevreden en wilt ook dat ze het internationaal gaan bespreken. Ik dacht dat ze dat sowieso zou doen. Tja heb er weinig vertrouwen in. We zien het wel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten